Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Aha, ok, így már sokkal normálisabb a válaszod... :-))) Én pedig naposon látok törni szinteket (mozgóátlagokat) és nekem azt mondja a grafikon, hogy hamarosan megnyaljuk a hatezernyócat. SP-ben meg 1324-en látom a következő támaszt...
és azt is gondolom,hogy letört szinteknél sokakat ültetnek shortba,akiktől szintén el kell venni a pénzt.nekem túl evidensnek tűnik innen esni,a tőzsde pedig nem így szokott működni,hiányozna belőle a csavar,ill.egy korrekcióra is megérett már szerintem.
és szerintem berniéknek is volt módja olcsón bevásárolni,hogy most felbeszélje
remélem érted! :)
sajnos nem értem,de leírom> egy 161,8 van nálam daxban ezen a szinten és azt gondolom,hogy itt talán fordulhat 8 nap esés után.
gyuri mosogatógépes sugallata pedig megerősített benne
Mert normális válaszra számítottam, leírod technikailag vagy fundamentálisan mi igazolná a felmenetet. Ehelyett kapok egy: "jól van hülyegyerek, ezt úgysem értheted" típusút... Remélem érted mire gondolok. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?