Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az autóknak támaszkodva cigizünk, M., Gézák, tőlem egy srác és persze én. Bámuljuk az előttünk munkát imitáló külföldi vendégmunkásokat és rájövünk, itt mire ebből épület lesz, már a bontott ukrán téglák sem fognak sugározni. Ezt megállapítva végzünk a cigarettával és útra kelünk a putriba. Sikerült látnom életem legromosabb családi háznak látszó valamijét, ami kb 150 éves. Nem voltunk szimpatikusak a környékbelieknek, de ezt ki nem szarja le, úgy is be van baszva mindenki. A romhalmaz "teraszán" ismét cigi, találtam egy "korlátot", aminek neki támaszkodva rágyújtok, de az a szar kidőlt velem együtt. Hatalmas röhögés. Mondjuk a Gézára rádőlt a wc ajtó hugyozás közben, szóval nem csak engem érnek negatív dolgok...
Újabb tanulság az életünkben, vannak emberek, akik szekérrel (?) közlekednek, ami 1 lóerős, és a buzuki kultúrautónak számít bizonyos helyeken. Szóval tanulságos nap volt.
M. amúgy még mindig jó kúrás, bár kezdenek látszani rajta az elmúlt évek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?