Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen, sajna a 2013 as 6 osban lesz majd valami saját fejlesztésű 2 kuplungos automata, valamiért ebben le vannak maradva...Így marad a kézi gangolás.. :)
Hali... :) Az autó megvan csak a srác aki lefoglalta 3 hétre Brazíliába megy nyaralni bakker...Egy egyszerű Mazda szalon értékesítő fiatal srác...Otthon egy szalonban dolgozó értékesítő mikor engedhet meg magának ilyet? Durva... :) Megvárjuk, nem sürgős.. :)
Nekem is tetszik a kombi is, de én szeretem az 5 ajtósokat is, a szedán az nem jön be...Amire jó ajánlat van az szerencsére pont 5 ajtós. Januárban jön az új ezért szórják ki őket, mert tudják utána itt az Osztrákoknál a kutyának sem kell a régebbi modell pláne ahogy kinéz most a 2013 as modell...Nagyon ütős lesz... ;)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?