Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Abban Sly, Maci és Dénes a menők, de sztem innen longolni már merész, shortolni meg 6600 tól vállalnám inkább, ott egy egyértelműbb csökkenő trend húzható + nálam van ott 1 fibo szint is nálam.
Új játékos vagyok a piacon, kevés elherdálható pénzzel:-)
Az aranyról érdekelnének vélemények. Az én véleményem, hogy kb. 1562 dodónál érdemes lehet venni.
Ki hogyan látja?
Olajjal óvatosan, Iránnal megállapodtak ebben-abban urándúsításilag, nagyon képlékeny lesz a helyzet - és szokás szerint a nagyközönség lesz az utolsó, aki értesül az aktuális hírekről.
Vmelyik nap beszéltük, sztem lassan jön a szankció (július 1 ha jól tudom). Nem tudom, lehet még benne vmennyi le (ami nem biztos), de itt már érdemes venni(tudom ezt mondtam 100 dodónál is)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?