Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tegnap kicsit befurodtem a shortokkal... gyakorlatilag a stopok + néhány felfelé hullám megjátszása mentett és buktam kevesebbet mint illett volna a rossz döntésekkel... dehát ilyen is kell, valakinek be is kell tenni penzt, hogy mások ki tudják venni azt :)
miután átvitte a 6340et 6224es duplaalj 6456os célárral indult meg felfele ráadásul kitörve a kéthetes csökkenő trendből... a csökkenő 61,8as fiboja 6473 amit szerintem simán elérhet, a hogyan tovább már nekem se nagyon egyértelmű... stop a 6340 szerintem igy igazából 6300as longok tarthatok, majd legfeljebb a stopokat kell felfele húzgálni... szerintem
Ja, nekem még nyitva, tegnap nem nagyon voltam gép előtt és így megmaradt...Nem zártam amíg nyerő volt...Mind1, elfér, alapvetően szerintem lefelé van az irány...Ez egy szükséges korrekció volt, már 6 napja esett minden...
Nincs longom, de majd jó short beszállót keresgélek a leírt szinteknél,. Dax, S&P, Oil szép napos zöld gyertyákat csinált.
Nem kizáert hogy végig longos hét lesz, meglátjuk. A felpattanások ekkora esésben természetesek, szükségszerűek.
Valóban szörnyen szánalmas lett a BÉT. Jól mutatja az ország valós tőkehelyzetét és gazdasági "pezsgését". Hátsóudvari lepukkant "sweatshop" országnak ilyen dukál... vagy még xarabb. :((szigor. szvsz)
Eeeegen. Szóval a tüske az egyik olyan alakzat, aminek a platójára a divergencia fals eredményeket ad. Azaz: ha hirtelen, csúcsból visszaforduló mozgás után divergencia van, de egy-két ütem alatt nem teljesedik ki, akkor tüskegyanú, óvatosság.
Hát, én inkább zászlóra gondoltam, amilyen szép szabályos szögben indult lefele, de nem jött be, és már nem is fog bejönni: SP -div rövidbe', onnan meg ma már szerintem nem fog felállni.
Hacsak nem tüskeként viselkedik, és zárásig ezen a szinten maradd, -div ide vagy oda...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?