Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szerintem ~ ennyi. Nem tudom, holnap folytatódni fog-e. A hosszabb bolitetők olyan messze vannak egyelőre, hogy szerintem nem. Persze ha visszanézünk egy kicsit lefele, még akármi is lehet.
megint az alaphiba. Ahogy zártam a shortot, 6300 alatt az első gondolatom egy longnyitás volt 6300-ról tl31-ben, főleg most hogy ilyen ócsó... persze ismét eltököltem a dolgot, aztán 320-nál már nem mertem, pedig az indik is jelezték, hogy lehetne. Jó nap ez a tanulásra.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?