Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jaja, ha nem nagyon tudod figyelni akkor előre meg kell határozni egy szintet ahová a stoppot teszed ha szembemegy...Van ilyen, a tőzsde már csak ilyen, leveszed róla a szemed és sunyin elindul a másik irányba.. :)
Nem, felpattot vártam már. Most már biztos vagyok benne, hogy lemegy 6200-ig. Még összeségében nem volt veszteséges hónapom, szóval ha ez az lesz belefér.
Ezt csak magamnak köszönhetem, úgy vásároltam, hogy tudtam nem lesz annyi időm követni a dolgokat, vagy gép előtt sem leszek. A shortom nagy részt fedezni fogja. Ebből is tanul az ember.
Sajnos ez benne van...Én is megtanultam, hogy síelés vagy nyaralás előtt nem hagyunk pozit...1,5 millába került 2 hét síelés Franciában.. :) De persze már visszajött régen csak mérges voltam magamra... :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?