Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem :) dax cfd... dobtam a 380as longot végul 400on... 5kontraktussal ezek a 20pontok is 100eurót érnek, hulye lennék nem megjátszani azon aggodva, hogy hú már sok ez a 12. pozició is :)
Jó, hogy van saját elképzelésed, én sem vagyok Elliott szakértő.
Fibo-t szerintem csak hullámelméletbe építve lehet használni, ezért kérdeztem csak rá. (Eleve a használata is az ebből az elméletből fakad). Tehát nem is a mostani lemenetel miatt érdekelt, hanem csúcsig feljövő mozgás miatt (arra húztad).
Ezt követem már egy jó ideje. Lehetséges az is, amit te mondasz, de nekem ez a valószínűbb, rá is írtam a grafikonra, hogy miért gondolom így.
Nagy kép kontextusában a csúcstól lejövő mozgás szerintem lehet egy flat C (én elsődlegesen ennek tartom még), esetleg A vagy 1-es.
Kis tf-en benne van a pakliban, hogy e of(iv) maga is egy háromszög volt. Ez esetben már kész lehetünk az (v) hullámmal, vagy pedig megnyúlás lesz.
Ami fontosabb számomra, hogy elliott szerint háromszög az esetek döntő többségében a 4/B/X pozícióban lehet, és az utolsó lökés hullám előtt jelenik meg.
Ja, ez szerintem is sok picit...A broki cég tuti örül neked.. :) De viccen kívül, ennyi fordulat ma nem volt.. :) Na jó nem is vészes..Nekem 8 pozit kellett volna nyitnom ha 10-20 pontokra mennék....Visszavontam.. :)
egész nap láblógatok ma szinte... ráérek megjátszani minden hullámot le/fel egyaránt :) (ezt is dobnám 405ön, de lehet elkéstem és hamarabb kellett volna)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?