Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ebben az volt az érdekes, hogy amikor sp lement 44 re esett 6 pontot máskor arra minimum 60 pontos esés van a daxban most meg esett kb 20 at amikor sp fordult arra pedig azonnal ráült...
Ja értem, nincs ezzel baj, csak ha nem indoklod semmivel akkor inkább ne is írd be, mert akár jóslat vagy kívánság is lehet én erre céloztam csak nem piszkálásképp írtam...
(#3798) Re: ...........
Értékelés: 0
előzmény (#3796: tom6210) | válasz erre | Ma, 13:28
míg itt nem törik a 6400 addig tartom a 6500-as jóslatomat
simpy
Jelzés a moderátornak
Hát mivel én sem mertem bevállalni a gapot .. így kivárok ... holnap mozgalmas nap lesz mert jön egy vagon bejelentés ... nyugodalmas jóestét mindekinek :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?