Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
" • Rendkívüli EU-csúcsot hívnak össze március 6-ára, ahol az ukrajnai helyzetről és az európai védelem megerősítéséről tárgyalnak – jelentette be Antonio Costa, az Európai Tanács elnöke. A politikus szerint egy Európa biztonságát meghatározó pillanatban vagyunk, és a tagállamok közösen keresnek megoldást a kihívásokra. A találkozón várhatóan szó lesz Ukrajna hosszú távú támogatásáról és a kontinens védelmi képességeinek növeléséről is. • Lengyelország 30 éven át az erős amerikai szövetségre építette külpolitikáját. Tegnap ez az alap megrepedt. Andrzej Duda elnök átrepült az Atlanti-óceánon a Trumppal tervezett egyórás találkozóra. De csak tíz percet kapott – miután 1,5 órán keresztül megvárakoztatták.Ez bizony megalázás volt. Lengyelország úgy pozicionálta magát, mint Amerika leghűségesebb szövetségese Európában. De amikor Trump éppen az Egyesült Államok Ukrajnával és a NATO-val kapcsolatos politikáját alakítja át, Lengyelországra alig pár percet szántak.Duda nem kapott ajánlatot, nem kapott egyértelmű szerepet, miután Varsó visszautasította, hogy részt vegyen egy stabilizációs misszióban. Eközben Franciaország és az Egyesült Királyság javaslatokat alakít ki Ukrajnával kapcsolatban. • Keir Starmer brit miniszterelnök csütörtökön Washingtonban találkozik az amerikai elnökkel. A két politikusnak eltérő elképzelései vannak az ukrajnai háború lezárásáról, amit az is jelez, hogy az Egyesült Királyság egy minden eddiginél nagyobb szankciós csomagot készül kivetni Oroszország ellen.Ukrajnának mindenképpen részt kell vennie a háború lezárásáról szóló tárgyalásokon, jelentette ki Az Egyesült Királyság kormánya fontolgatja, hogy szárazföldi csapatok küldése helyett Typhoon vadászgépeket telepít Ukrajnába egy esetleges tűzszüneti megállapodás biztonsági garanciájaként - jelentette a The Times.• Egy közvélemény-kutatás szerint a dániai választók támogatják, hogy a háború befejezése után békefenntartókat küldjenek az országba. A megkérdezettek mintegy 53%-a szerint Dániának részt kellene vennie a katonák jövőbeni bevetésében - derül ki a Ritzau által közzétett felmérésből.Bulgária és Szlovákia vezetői elutasították annak lehetőségét, hogy békefenntartókat küldjenek Ukrajnába..... és fokozódik a feszültség...
1d M15: -200, ha ezt megfogják (mármint az esést), akkor megemelem a kalapom. 21350 SHORT, STOP 21380 21370 SHORT, STOP 21390 ezeket lehetne megjátszani. Szerintem túlságosan impulzív. Bonti jó döntést hozott.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 'h-ra át kell rakni: 22300, a kulcsszint. pénteki záró, órás dojik-erőlködések. 22300/22280 alatt kereskedési időben is megcsinálhatja a 22150-22180-at.
Usa futik le, Dax meg tovább fel...na érdekes nap lesz.... Jelen állás szerint 100 pont rés... Ha tippelnem kellene ez nem marad nyitva, főleg ha Putyin győzelmet hirdet az évfordulóra, azt az indexek szerintem nem díjjazzák majd ....
Én is így vagyok ezzel.. Viszont nagy pénzt,csak hazárdírozással nyertem.. Persze fordítva is igaz.. Ha már van mire,akkor vigyázni kell a tőkére,és kisebb,de biztonságosabb nyerőkkel is be kell érni.. Másként kezdheti az ember előlről...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?