Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Utólag mindig tudom a tutit. A pánikszerűen nyitott longom, ha nem zárom, már pluszba lenne. Öt napot kellett volna kibirni. De nem lezárom, mert piroslik. A rohadt a shotokat képes vagyok több napig nézni, hogy piroslik. Gondolom most is arra megy ki a játék, hogy minden shortos longba álljon és ha majd jön az esés, akkor vegyen bele abba is.
....:) a delfi jósda a főjósa engedélyével fellebbentem utoljára a titoról a fátylat nem halj meg teljesen tudatlanul ..:) ...08 kor nyit a határidős kereskedés 09 kor a prompt és ha sks van és felballagott a futi kicsit éjjel zárnak a short stoppok és fordítva a nyitáskor .... illetve ha nagy vidámság volt a kinaiaknál akkor is felpattanhatott picit...régebben mostanság már nem , ha rossz kedv volt a sárgáknál (esés komolyabb)) akkor meg kisebb eséssel kezdett európa....szívesen.....:) https://www.youtube.com/watch?v=K5I-hA-X788
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?