Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Dehogyis fordulnak.. Mostanában pl csak az adatokra,meg a Fed benyögéseire reagálnak.. Ezek a TA alapú kereskedések csak akkor működnek,ha általános nyugalom van a tőzsdéken,rendben van a világgazdaság,stb. Na akkor elő lehet venni a rajzokat,mert persze önbeteljesítő,ha mindenki egyszerre ogyanott nyit vagy zár pozikat. Jelen esetben viszont nem ez történik...
Írtad nekem, hogy mi értelme naponta elemezni. Általában trendvonalak, technikai szintek mentén fordulnak, amit talán meg lehet tippelni, előre jelezni. Majd holnap rajzolok egy 4h/1d párost. Jó éjszakát.
Bocsi.. Én nem azt mondtam hogy állj át longba.. Azt mondtam,hogy 5.-től ismét long trend alakult ki.. Aki időben észrevette,az nyert vele..A többségünk jelenleg szerintem nincs poziban,hanem kivár,mert long trend ide vagy oda,elég sokat ment az utóbbi két hétben..Szóval nem kell mindennap pozikat nyitni-zárni,csak ezt akartam volna mondani..Ma délelőtt nem lehetett tudni,hogy nyit éppen amerika..és hogy utána éppen mi lesz..Figyelni,figyelni,és csak akkor beszállni,ha egyértelmű jeleket látsz a folytatásra,vagy a fordulásra.. Az SP VIX +8%-ban van most az investingen,de délelőtt pl. még nem volt pluszos..
Felesleges minden rángatózás. Most már kihúzzák a kamatcsökkentésig. 100-200 pötty ide oda nem számít. Kivárás van. Visszahúzták arra a szintre hogy az alapok elszámolási ára megfeleljen. Innetől a leg gazdaságosabb, a mozizás.
Felesleges minden rángatózás. Most már kihúzzák a kamatcsökkentésig. 100-200 pötty ide oda nem számít. Kivárás van. Visszahúzták arra a szintre hogy az alapok elszámolási ára megfeleljen. Innetől a leg gazdaságosabb, a mozizás.
Hasonlóan gondolkodok mint te, próbálok azelőtt fordulni, hogy az látható lenne, de ez néha hiba.4 shortom volt, már daxnál 4 bukó. Tehát szar irányba lövöldöztem. https://www.investing.com/indices/germany-30-chart nyisd meg és rakd át a naposra. Júliu 31-én ott van az a szép DOJI, odáig jött 18500, tehát talán most kicsit lesz korrekció, vagy átlövik és ath. nem tudni.
Jó szándékból írom. Van egy jó pozid, és zárod. Majd azt hiszed, hogy "fordul",de nem fordul. Ha irány van, akkor napokig irány van, addig van irány, amíg zöld napok vannak. https://www.investing.com/indices/nq-100-futures-chart látsz pirosat? nem, tehát long van volt, eddig, mostanáig, talán még napokig, na ezt nem tudni.
Én 18k körülről írtam,h "longolni" kellene. Le lett Margitozva. Ha 18-18,5k körülről nyitottad volna, le se kéne szarnod azt, hogy ESIK 200-at. mert hát nézz rá a chartra, emelkedett 2000-et, persze, hogy esik IS, nem csak emelkedik. Emelkedés közben is vannak minimál korrekciózik. Most nasdaq futi 19500 alatt "necces, de 19250 elég komoly támasz, június 10 körüli rés, talán onnan erőre kap. És igen, esik 500-at...de emelkedett 2000-et. ez a lényeg. Átmenetileg bármikor fordulhat a szélirány, elég 1 rossz USA adat, és beadják.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?