Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
igazából, ha nvidia szart is jelent, dax esése teljesen logikátlan lesz, mivel az nvidianak semmi köze a DAX-hoz. na én alszok. "fossák össze magukat!:D"
én 350-400-450 környékéről próbálkoztam, feladtam. Megvárom,h összefossa magát, utána nyitok rá. közel 2000 pont emelkedés "közepette" volt 2 piros nap ,talán -100 ponttal..az egyik esetleg 150...a 2000-ből....
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart naposra átrakjátok,. június 11-12 közötti rést tolta meg megint. augusztus 15 réstetőig jött le. ha az nvidia szart jelent, résaljig 19100-ig tuti nem állnak meg. minden ezen áll vagy bukik.
Az nvidia tudomásom szerint a nasdaqban van.. Miért a Dax lőne ki,ha jót jelent? Az így is csúcson van már.. Nasi meg épp most van -1,4%-ban..Persze hogy én is nvídia miatt nem nyitottam ma nasi shortot...pedig azt kellett volna..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?