Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a sötét nagykövetünk írta kétszer , hogy benne lehet egy felpatt (természetesen előre nem volt tudható ) "feketemelos ma, 10:23Előzmény: #269853 feketemelos#269932 nas100 19000 alatt a cfd-s ár a fatva beteljesedett ....további támaszok, 950, 880, 800,és van egy lik (réstető támasz) 752- 697nél ....ill söpöbe is van lik 403- 376....DE ( figyelmeztetés nem erre lévő mekk elekeknek a mivel túladott a nas100 ) bármikor hírtelen megfordulhat , így szűk stop és egy két segítő izé figyelgetése erősen ajánlott szvsz feketemelos ma, 12:00#269945 dax támaszok: 18080 ,18040(18000) , ha ezt letörné (????) akkor pánik eladások kezdődhetnek...komolyabb napos támaszok 970-40es sáv 750 környéke , 640, majd a 200 napos EMA (ez vszínüleg nem egy napos történet lenne) ....longos verzió : jelenleg (azaz MOST) nem támogatja semmi azon kívül , hogy túladott...14.30 kor esetlegesen piacmozgató adat érkeezik, ami hangulatot fordíthat vagy a jelenlegit fokozhatja..
óvatosan a túlzásokkal ...:)....extrém túladott volt ...csak korrigált némileg miután leballagott (zuhant)20690 ről sacc 18721ig ....utána vissza sacc 19080 köré ...
Ha már őszinteség, én 18140-nál beshortoltam volna a DAX-ot,:D most meg 18310.. tényleg érdekes. Nem szeretnék tanácsot adni, hogy mit csinálj (zárd vagy tartsd), mert a te pénzed. Beszarás amúgy, hogy napi mélypontról 400 pontot emelkedett, ami 2% kerek 1 óra alatt. Jól látszik a pánik hangulat, mind eladás mind vétel szempontból. Le kell nyugodniuk. Na jók legyetek. Megyek megnézem a "kiszáradt" keretet, hiába locsol az ember..... eső kellene... az Alföld közepén...
Egyenlőre túl. 6 long pozim van, különböző szintekről. Mondjuk Admiral szerint az nq-s 18770-nél már majdnem elkezdtem zárni őket, de végül brahiból nem tettem meg. Majd látom. Lehet zárni kéne. MOst már nem vészes a bukó.
igen ez a vix ...kiváló és remek megfigyelés...:) (bár nem tudom minek nézegeted még mikor ugye...DD)) a " félelem index " a piaci körülményekre alapozva múködik az indexet magát TA alapon kár nézni (általában és állítólag persze és szerintem ) " A VIX számítása az S&P 500 index opcióinak árazásán alapul. Az opciók két típusa létezik: call opciók (vételi opciók) és put opciók (eladási opciók). Az opciók ára tükrözi a piaci szereplők várakozásait az index jövőbeli volatilitásáról. Magasabb opciós árak magasabb várakozott volatilitást jeleznek. "
nas100 a 100 napos MA ról felpattant (zöld ) kissé felette egy napos fibo 50% -a...a dax a reggeli nyitó rést töltögeti (264-348) a szép hambis gdp adat a csúnya kezdet után hatott picit ( + egyben ugyi mint kettő szutymák túladott) https://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/07/25/678_NQ100_Daily.png
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?