Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én pont ezért hagytam ott a BÉT-et. Először az XTB-hez mentem, de ott túl nagy a lépésköz. Aztán Iforex, végül az Admiral-nal maradtam. Nekem ez a legjobb. :)
Jó reggelt mindenkinek! Ma szabi van és sokáig aludtam. Úgy láttam, hogy kimaradtam az esésből. Ma megint tét nélkül leszek. Ha még esnek egy picit, akkor szerintem egy picit longot nyitok.
Ott van az 50 és a 200 napos között h4-en,ezrk alatt kicsivel a bowlinger közép.. H1-en már szépen átment rajtuk..Új pozit már nem hiszem hogy nyitok,viszont a tegnapi 200 certit megtartom egy darabig..
Éjjel meg is csinálta a Nasi a fejvállból a leszúrást m30-on. Mindjárt -0.72-őn találta magát.. Sp -0,45.Dax hati is -0,25 ben.. Ha továbbra se akar esni,azt hiszem zárom a shortot még a nap elején..
M30,meg M15 tényleg fej váll gyanús..most akarja éppen leküzdeni a jobb vállát,de nálam pont ott van a 200 napos..Mondjuk m15-nél az nem sok vizet zavar...
Végül is sikerült pluszban zárnom a napot,úfy hogy füvet nyírtam közben,utána meg l9csoktam majdnem regész nap.. Az első Dax shortom az nem sikerült,azt vesztőben zártam,aztán a másodikat már kicsi nyerőben,de utána a nasin sikerült nyereségbe fordítanom a számlát... Sajnos a Daxban maradt beragadva 200 certi,amin még izgulnom kell holnap..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?