Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
az. úgyis majd akkor lesz short, ha már mindenki longban van. valószínűleg a gépek látják maguk előtt, hogy még bőven van short, amiket fel lehet szippantani.
a 14:00 órás gyertya egy doji, jóval hosszabb felső szárral, bár lehet nem jelent semmit. m5 boli alól próbál visszakapaszkodni, újra pattant az SMA 50 5P-ről... ilyen apró TF-en nézem..bocs. közel a stopom:).
zárt valami nagy fiú egy combosabb tétel shortot így mint nagy vevő lépett fel ....kevés eladó pontosabban nem volt eladó azon az áron és a környéken csak magasabban így felugrott az ár úgy hogy rés keletkezett...ha mögöttes termék nincs jelentősége, mert vszínűleg az ár (likviditás ) szolgáltatónál keletkezett
Ha elkezd esni a nasdaq 1000 pontot, akkor az lesz a kérdés,h miért nem shortoltad? akkor úgy tűnt, pozinyitáskor, az a jó ötlet. számtalanszor volt már,h a türelmetlenség miatt idő előtt zártam a jó pozit, és arra ment valójában, amerre vártam, csak megtekerték. hát most benéztem.
Én több magyarázatot is találtam a DAX örömre. Hazamentek a német traktoros tüntetők. Kinyíltak a hóvirágok. + esik a gáz ára (inflációs nyomás-enyhül), talán ez a legfontosabb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?