Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Csak a gyertyák teste pattan a vonalról, nem csak leszúr odáig az árfolyam, talán ez bíztató, mégha nem is jelent semmit (tesztelgetik ...tipp) Érdemi 1h boliemelkedés nincs. A komoly eur usd minimális korrekcióval zárja a napot. Reggelre kiderül, hogy gondolja Kína az eur usd szakadást.
Ha jól olvasom "túladott állapotban vannak", a kis részvények legalábbis, a nagyok nem. Tehát akár még mehetne simán fentebb, ahogy írja a legvégén. Először is 17400 felett kellene zárnia, a long folytatásához. Short jel a 17300 beszakadása. SMA 50 1H szépen emelkedik viszi felfele a nasdaq vonatot (sajnos): https://kephost.net/p/MTEwMTE5Ng.png
nem tudom ....csak tippelni tudok a tőzsdés világ 70-80%-a dodot vesz (vált)majd dodós instrumentumokat ...illetve a világ kereskedelmének 70%a kb dodo elszámolású...az erősödő dodo miatt illene az amcsi tőzsdés indexeknek némileg lefele ballagnia
Mitől van ennyire dollár erő, miközben az indexek "szinte" alig mozognak? Végülis annyira nem érdekel, csak kérdezem..., ha holnap egy GAP-el nyitnak lefele, jó lesz... Majd megoldják délután-éjszaka-délelőtt.
erste trader-ben napos grafikon: https://kephost.net/p/MTEwMDgxNA.png ha jól tudom, ez 24:00-kor vált, az investing mást mutathat. fordított kalapács a tegnapi, 17400-ig ment fel ma. (1h-n ezt törte le, nem tudott felette maradni) sokszor írtam már, én főleg csak számokat látok, annyira nem értek hozzá. Ha én AI gép lennék, aki kereskedik, kiszedném a longokat, hogy masszív short váltást csináljak, hogy lentebb, olcsóbban visszavegyem a packokat. Csak így tudnak igazán hatékonyan keresni a pozikkal.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?