Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Elfelejtetted beírni pinokkio hogy sosem buksz.....Ez fontos eleme az àlomvilàgodnak, csoda hogy ezt kihagytad a mesèdből. .... Mondjuk ha két-három pozid van naponta ès egyet írsz be legtöbbször , ami nyilván a nyerő, akkor a másik kettő ha bukta kb, kijön a valóság nálad. ...így már értem hogy azokat miért nem írod be
Az én gondolatmenetem nem hibás. A Német tőzsde,másnéven DAX index nyitvatartása 9.00-17.30 Amivel te kereskedsz az a tőzsdei határidőt követő termék,másnéven CFD. A trendeken pl azt értem,ami pár napig,ill 1-2 hétig uralkodó irány. Pl DAX esetében ilyen volt a 16500-15.700 ig jópárszor bejárt útvonal. Aztán mostmár úgy tűnik 15.000 lett az új alj. Aztán nálad persze lehet kereskedni nyitvatartási időn kívül is,és van olyan is,hogy ugyanott zár a DAX ahol kinyitott,de közben 100 pontot megy le-fel. Ezeket is meg lehet fogni napon belül,ha ügyes vagy.. Neked ez jön be,nekem az..
Hibás a gondolatmeneted, mert más rendszerben vagy. Nálam hajnalban már nyitva a piac és este 10-ig lehet kereskedni.Semmi nem kénytelen vagy muszáj! Talán nehány éve egyszer már leírtam, hogy átlagban 50 pöttyöt keresek naponta. Kevés pozim van, 2-3 naponta.Ki lehet számolni, az havonta kb.1.000 pötty. Nem mondom, hogy néha nem tartok napon túl egy-egy pozit, de az nagyon ritka és max.néhány óra, amíg kockáztatok.(22 és hajnali 2:15 között) Megbízást, profitot ez idő alatt is elhelyezhetek.Nekem ez megfelel. A trend - mi is az: órás,napi,heti,stb...? Sok mindenről lehetne még írni...
Rövid-és középtávon próbálok gondolkodni,eltalálni a fordulókat,és tartani pár napig-hétig..Tudom,hogy veszélyesebb mint napon belül,de amikor 100 pluszban nyit pl.a Dax,kénytelen vagy shortban gondolkodni,és szembemenni a trenddel,30-50 pontok reményében,miközben trendirányban napon túli tartással 4-500 pontokat lehet fogni..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?