Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ez lehetne egy egymást segítő fórum....ahol megosztjuk a gondolatokat, ehhez szerintem a legfontosabb, hogy hitelesek legyünk legalább egymáshoz még ismeretlenül is....számomra az az ember nem tud hiteles lenni, aki utólag irkálja be a pozijait ...ja és sosem veszít ennek eredményeképpen persze, hiszen utólag érdekes módon minden pozija jó lett :)
pont hogy az ilyen emberek vágynak ismeretlenül dicséretekre, pluszokra és dicsérgetésre és éppen ezért is irkálják be ezen kitalált/valós ki tudja pozikat, mert ilyen unalmas az életük...egy ilyen fórumon akarnak kicsikarni valami kis pozitív dolgot segélyes életükben kisebbségi érzéseiket ellensúlyozva.... Nem merik vállalni a pozikat,mert félnek a kudarcoktól, hogy még itt sem megy :)
Érdekes hogy vajon milyen ember lehetsz, ha ilyet szűrtél le... :) Hol nem szarom én le ki istenít ki nem, ki mínuszol ki nem... Az alap helyzetet írtam le, hogy valaki utólag írkál be (az esetek többségében) pozikat akkor, amikor már látszik az adott irány... Tegyük fel most, lehet 15500 vagy 16000 is majd...utólag mikor mondjuk a real 16000 felett lesz beírni, hogy én longban ám 15750ről vagy utólag beírni, ha 15525 árfolyamnál, hogy én shortban ám 15750ről mégis mi értelme van? Ezeknek nincs itt helye, mert teljesen hiteltelenek ezen beírások...
Te egy hisztérikus, nárcisztikus alak vagy, aki nem bírja elviselni, hogy nem őt isteníti mindenki a fórumon. Szerintem semmi keresnivalód nincs semmiféle közösségben, így a fórumokon sem.
nehéz felfognod a mondatokat (pedig jó pár reged van), hogy annak még így ismeretlenként sincs semmi értelme, ha nem időben és nem mindkét lábát írod be a kereskedésednek....utólag beírni egy nyitást vagy zárást hiteltelen, értelmetlen.... Nem tartozol elszámolni, de abban a pillanatban ha beírod a saját hitelességedet támasztod alá, ha akkor vagy ahhoz közel írsz, amikor nyitsz vagy zársz... Ha nem az az első, hogy beírjad ide a kereskedéseidet, akkor kiért teszed meg utólag? Erős ellentmondás.... Egész egyszerűen akkor van értelme mellett verni, ha időben beírja az ember....ja hogy akkor kiderülnének a buktáid is...oh elnézést, összeomlana a tőzsdecápa imidzs :)
Ha van sapka azért...., ha nincs,akkor azért...... ugye😉 Nem tartozom senkinek elszámolni. Az itt jelenlévők többségét érdekelheti mások kereskedése, hátha lehet belőle profitálni. Nem az az első számomra, hogy ide beírjam minden kereskedésemet. De, ha megteszem, kérlek görgess tovább, nem kell mindent elolvasnod, nehogy megzavarjon a munkádban.
Szeretném én is ezt hinni, de lehet-e az Snp500 tól függetleniteni ami azért nem mutat túl sokat. Jelenleg. Van néhány 132-esem. Érzékenyen érintene ha nem így lesz!☹️
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?