Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha ma lesz 15900 felett azt is megindokolják majd utólag valmaivel, mondjuk azzal, hogy ez után csak jobb adatok jöhetnek...vagy hogy az adósság téma közeledett....mindenre mindenkor rá lehet húzni egy kreált hírt, adatot....
erre mondom nektek mindig, ez az egész tőzsde egy lutri, egy szerencsejáték...az ATH-ra futást az ég világon semmi nem indokolta...és megcsinálták, hogyan és kik az talány....
ja értem, tehát azért ath-ra futottunk azelőtt, hogy kijött hogy német recesszió van...aha, érte...teljesen logikus....ilyenkor persze a tőzsde nem a jövőt árazta ugyebár ...röhej... ez alapján mér régen 15000 alatt kellene a mai adat kiadásáig lennie, erre pár napja ath-n voltunk...szuper :)
mondom a legbosszantóbb az, hogy én fullra leírtam mi lesz....egy részét meg is játszottam, kivéve az esés mélységét...16200náé bezárni és kétszer is rápróbálni a longot hiba volt....
oh igen, ilyen egyszerű a tőzsde persze, hogy a lehető legtankönyvibb fordulóval fogja jelezni, mindenki shortba...na ne vicceljünk....a héten lesz 16000 körül még simán...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?