Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
tippem, hogy közép kelet eu zárásig esni fog....kb. az utolsó 15 percben fordulhat 17:20-17:35 között egy 20-30 pontot esetleg felfelé....holnap viszont vagy nagy fel nyitás (100 pont akár simán) vagy ha valami gigszer lesz este akkor réssel szakad be 9kor (esélyt rá minimálisra teszem)
15680, ajjaj... na megfogja-e... Bár szerintem rámennek a stopokra és holnap rally vissza fel (mert hát senki sem gondolhatja hogy nem lesz megállapodás)
hát megmondom őszintén most ma úgy keltem, hogy nem érzem merre....mármint a nagy hullámot...ugyanúgy lehet 15000 környéke mint 16500 környéke nyáron/őszre...így most ha látom hogy túl lihegett nap eleji esés/emelkedés van akkor rányitok ellentétesen és 70-100 pont zárom...Nem merem tartani...
Nem utólag voltam okos....leírtam a tervet ami gyönyörűen ne is jött 16050nél már lett volna szabad 25-50 pont fel miatt várni ha a terv 158xx volt ..ez volt a hiba... És a futik alapján sima lesz ma a 158xx... 25-50 pont miatt nem fogom meg a 200at!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?