Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A tegnapi 13320-as kiszálló,telitalálatnak bizonyult. A mai napot kihagytam,lecsorgásra számítottam,ez be is jött. Az én számításaim szerint nem nagyon mehet tovább lefelé,pl.rést betölteni,mert 200 körül már támasza van. Majd betölti később valamikor. Most erőgyüjtés,és irány a 13500..Holnap bele is veszek!
"vannak ám a világon másképp spekuláló emberek ,akik sikeresek a daytrade-del" Igen, sokan vannak, de azt hiszem nem közülük való lehetsz, ha ilyen semmiségen így felhúzod magad... :-)) Mi lesz,. ha az "egész tőzsde" ellened fordul... :-)) Igen, jöhet a mínusz, ha ettől könnyebb... :-))
Persze, sok verzió van... :-)) Elég csak a nasdaq napos chartra ránézni, az utóbbi időben szinte minden esetben, amikor a volume megugrott (legalábbis a chart sezrint), rá nem sokkal kis korrekció jött... Na most is az lesz? :-)))
Persze, sok verzió van... :-)) Elég csak a nasdaq napos chartra ránézni, az utóbbi időben szinte minden esetben, amikor a volume megugrott (legalábbis a chart sezrint), rá nem sokkal kis korrekció jött... Na most is az lesz? :-)))
a dax promp bezárt a promp rést csak "az" tudja betölteni (09-17.35)....az lenne ha a sentiment tele lenne shorttal extrém módon ....akkor jöhetne a szokásos medve csapda verzió....de most ugye.....ahogy a phöcsnek látszó fx mondá veszik tehát esik .....jelenleg némi veszélyt jelenthet ha réssel le csinál egy szigetet lefele (erős trendfordító alakzat lehet zömében) ,amit validálódhat holnap (mielőtt a tan néni megróna...DDD))) meglássuk ... a söpö lik alja 80nál van ha ott fordulna a söpö na mindegy satöbbbi satöbbbbi....
Igen,én mínuszoltalak,és nem az RSI miatt.Nem csak a vélhetően általad képviselt swing-módszer létezik,vannak ám a világon másképp spekuláló emberek ,akik sikeresek a daytrade-del.Úgyhogy ilyenkor inkább ne szólj semmit,vagy szállj le a magas lóról,mert ez a stílus gusztustalan.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?