Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Most már vagyok, csak voltam intézni a Daxra a pénzt. Sajnos előbb nem értem rá. Ma már vagyok egész nap. Skype-olni nem szoktam. De ha olyat akarsz kérdezni ami nem ide való, akkor megadhatom az e-mail címem, de azzal az a baj, hogy kb. 1-2 éve nem olvastam bele. De ha írni akarsz, akkor majd "kitakarítom" a postaládámat. Sikerült is visszaülnöm a vonatra.(TS09)
Azért a szabadpéntek helyett lehet, hogy nem ártana néha az Erstének az ügyfelekre is figyelnie.
Ilyenekért ne okold magad, mert 15 ponttal tovább ment a piac. Lehet, hogy megy még feljebb is. De az igazság pillanata közeledik. Forex az most könnyű. Dollár, dollár, dollár.... Aztán lehet venni az ezüstöt. De ilyet inkább nem írok, pár éve is írtam, aztán valaki azt írta, hogy ezüstkeretes szemüveg kell nekem.))
szia miondenkinek
már bosszant a partvonal, micsoda jó kis dax meg olalyshortokról maradtam le.
de sebaj,jön még kutyakamilyon, és új lehetőség ... :-)
1. Mérges lettem mert egy kis hijja volt a fordulásnak!
2. A nyitott short pozit nem zértam le időbben! (visszaolvasod)
3. Csak magamat okolhatom a hülyeség miatt
Mindenből tanul az ember! A Forex jól megy ez vigasztal!
De nem adom fel, mert mint látod a hibát amit elkővettem felismertem! Ezért folytatom tovább!
Szia Simonsz! Örülök, hogy előkerültél, látom azért nincs akkora baj. Legalábbis remélem. Technikai okokból én is csak holnap tudok visszaszállni ts-be, amiért kurva pipa vagyok az Erstére sokadszor. Meg is fogadtam, hogy amint lehet hanyagolni fogom a certijeit. Már túl sok volt a hülyeségből.
Más téma. Az S&P is és a Dax is kiesett az ékelődésből, ami helyreteheti a piacokat 1-2 évre. Bár nagyon küzdenek az amcsik, de én a longosok helyében inkább a kijárat felé kacsintgatnék.
DAX DAX DAX