tehát a hitelt aláirta az igazgatoság május 15. én,de a matocsi a fönök,mnb.és megy tovább szijgyártohoz,és az tovább orbánhoz.az megbeszéli putyinnal.engedélyezik,és visszafelé ,a két szemüvegeshez,és onnan igazgatoságtol csepelhez,és a bét honlapjához és akkor tudjuk meg hogy mehet a jövet, EZ AZTÁN AZ IGAZI BÜROKRÁCIA.persze ha mészáros lenne,akkor tudjuk,konzum hitelél,rögtön megvan,egyik gyors a másik lassu,de lassu viz partot mos ,tehát az biztosabb jövöt hoz.mindenki gondol amit akar.
Törölt felhasználó2017. 07. 14. 16:04
hitel
nagysága miatt tulajdonosi (Külgazdasági és Külügyminisztérium) jóváhagyás is kell.
Huhh gyerekek mi lett itt limites nap nagy forgalommal!Ez meg csak tenyleg az eleje nem veletlenul vettek ma 55kt a kozkez 12%-at!S meg nincs kinn a hir sem!
látom volt egy szép piros lefelé ,és nem rogyott meg,az jo mert akkor tényleg van valami a levegöben,csepeli nemes lo ,már nyitogatja a kartámot mert szabadulni akar végre,mindenki drukkoljon a szabadulására,és mindenkinek sok nyeröt itt ,és mégtöbbet opi konziban ,aztán a pénz megkeresi magának az utját 53 ezer db forgalom
bocsánat de itt tudják én magázodom nem csak itt mindenhol,de azért lehetünk barátok is ez nem oszt nem szoroz,ön viszont tegezhet ha akar ,de a tegezödés az a 11.parancsolat,ugyhogy maradjunk a törvények betartásához ezért nem ajánlom a tegezödést,de mindenki maga dontse el és ne egy harmadik.
én csak azt irtam hogy mondjuk 1000 db ot megtarthatoot volnya a 8 ezerböl,jo értem gondolom visszaveszi 700 on,addig nem megy de asszem volt rés 930 on ,lehet rosszul látom,960 ast betöltötte
CSEPEL