Az 579-es csúcstól az esés egyelőre ékelődés jellegű. Röviden: emelkedés várható.
Tipp: Emelkedés kb 330-ig, majd visszaesés a tegnapi mélypontra vagy kicsit alá, aztán nagyobb emelkedés legalább 450 környékéig.
A nemrég felesben megvett láng gyár úgy tűnik áll, a Tiszai szélerőmű projket leállítása miatt. Itt vajon az állami támogatás megszűnése, vagy mi lehet az ok, nem tudom?
Wescast szállítás: 2 évre szóló nagy értékű szerződés. A vevő mo-i cége tavaly >20%-al növelte forgalmát, stabilan nyereséges.
Jost: 2 évre szóló szerződés. A vevő majdnem 30%-al növelte forgalmát 2011-ben, stabil nyereséggel.
A vezetőségi beszámoló szerint az 1-4. hónap dinamikusan növekedett forgalom és üzemi eredmény tekintetében a csepelnél.
Nem a kommunikációról, pr-ről híres a cég az tény. Ennyi.
A cég nem tud meglepivel előállni, mert eljátszotta a hitelét. Az elmúlt években folyamatosan győzelmi bejelentések voltak azok a minimális információk, amik kijöttek. De az év végi könyvekben (és osztalékban) ezeknek az ellentéte látszik. Semmi kézzel foghatót soha nem mondtak, illetve a mit mondtak az a közgyűlésen már máshogy volt. Május 2-án volt egy hosszabb kérdés listám, de semmi választ nem kaptam egyik kérdésre sem. Egyszerűen nem értem mi a fene folyik itt.
CSEPEL