Én mindig ilyenkor kelek...vagyis a kölykök...de ha véletlenül nem kelnének korán, akkor is felkelek.
Szerintetek az nagyon gáz, hogy mentem pár száz métert behúzott kézifékkel.... ? Éreztem én hogy nem harap a gép... :-)) Na csak nem lesz baja az én drágámnak...
Pista: köszi szépen, értem. Nincsenek ám komoly gondjaim...csak néha érzem mintha baj lenne vele. Remélem nem kell műteni. :-)
Szóval szép volt Ámerika, most gyönyörű Ósztrélia, meg minden...Na jó. .... A tegnap este is meggyőzött, hogy inkább maradok itt, az én kis totyikomban.. :-))
Nem megyek a nagyfiúk közé. :-))
Délután jövök...jók legyetek, sok pénzt keressetek... :-))
Cornides-kódex
Az galamb epe nélkül vagyon. Ezenképpen valakik akarják venni Szentlelket, kell őnekik lenniek haragnak, gyűlölségnek és irigységnek epéje nélkül. Ez harag, irigység, gyűlölség mondatnak epének az keserűségért. Mert ez bűnök oly igen keserűk, mint epe. Azért mondá Szent Péter Simon mágusnak, ki akarja vala venni Szentlelket: Látom, hogy te vagy epének keserűségében.
Viccen kívül:
A gyulladt, kövek miatt sérült epehólyag eltávolítható! Kellő IDEJŰ diéta betartása esetén a panaszok megszűnnek, a táplálkozás és emésztés normális rendje helyreáll!
Aki nem mond rosszat másra, nem haragszik, nem veszekszik, azt mondják: galambepéjű (ellentétben a rosszmájúval). Ez az „önmegtartóztatás” lehet, hogy végül megfekszi a gyomrát, és epepanaszai alakulnak ki... A teljes önfeláldozás és a gátlástalan önérvényesítés között valahol félúton lenne a mindenki számára elfogadható megoldás.
Forrás: ideál.hu
Csak Csajok