A záró szakasz 17.00-tól 17.10-ig tart. 17.05-kor kialakul a záróár, ezután csak ezen áron adhatsz vagy vehetsz az adott részvényből. Hatiból ekkor már nem adhatsz, vehetsz, tehát 17.05-ig be kell adnod az ajánlatot.
A záróár egy átlagár, melyet az eladásra illetve a megvételre szánt darabokból számítanak, átlagolnak. Így a pontos záróárat előre nem lehet megmondani, csak "megsaccolni".
Előnyben van aki 20-as könyvet lát.
Lenne egy tudásbeli hiányosságom ennek megszüntetésében kérném valaki segítségét.
Nem tudom hogy meddig lehet zárásban kereskedni ill. honnan tudom, hogy milyen értéken fog teljesülni a megbízás.
Valaki plizz
én hallgatnék Kosto papára, de a kényszer nagy úr... az eddigi tapasztalatom is azt mondatja, hogy megéri inkább egy jó elképzelést hosszú távon kitartani, mint naponta kockáztatni... A mostani Hati shortom is ennek a próbája - képzelheted hogy éreztem magam 18e-nél...
ÉN dt-zek. Sokszor épp a tetején adtam, és még át is shuhant az agyamon, hogy tartani kéne. Csak ha egy dax certi hoz egy nap alatt 10%-ot, akkor nagy a kisértés hogy learassam. Nem is tudom melyik dax certi volt, amit 7-800 körül elcsíptem full tőkével. Ott gondolkoztam, hogy könnyen lehet hogy ez a teteje, és tartsam -e vagy ne. Aztán persze eladtam 10-15% nyerőben. Rá egy-két hétre 3000 volt :)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?