1 szimpla hirrel , adattal esély sincs a csökkenő csati felső környékén tartani a cuccot, de egy tévesen közölt, netán hamis brilliáns adattal persze igen.
itt, valami tutira nem ok.
ez szivatás kizárólag, de hogy mi mitöl örülünk ennek az valóban érthetetlen.
ma-holnap kenyérre nincs, sorban csökkentik a fizukat, küldik el az embereket. jajjdejó......
..ezt a szarságot...mi minek örülünk..meg a dax-is..annak hogy usában jött végre egy jó adat..ha csak el nem írtak egy 0-t...
..az euró zóna közben meg válságben...mi meg nagy sz..r-ban....
...de vegyék csak...adhatok még optimista longosoknak eleget....
..én is kifizettem az öcsém jelzáloghitelét 10 milka...és mondtam inkább törlessze nekem euróban..úgy is kint dolkozik ausztriában...csak annyi forintot hagyok, ami a tőzsdei ügyleteimet fedezi...de lehet azt meg átváltom dollárba...azt is elfogadják...
...csak ez a kis forgalom aggaszt..beszálhatna már valamelyik nagy kinti alap a shortba....nincs nagy kockázat....
Szia!
Márpedig megteszik és annak már más hatása is lesz sajnos.Ha a szóból nem értenek , majd értenek a tettekből, sajnos a többség foga szívni a következményeket. A frintjaimon gondosan túladtam, mert a javuló irány lehetősége centikben, a romlóé méterekben mérhető. :(
..szasztok...
...most értem csak haza...de bosszantó hogy nincs aki afja a hatit...
...longosok még bizakodnak....shortosok meg berosáltak....
....pedig az irány most lefelé lesz...
...minden sávtetőről jött le...
...s ha tényleg leminősítenek...akkor -20%..
...ha longolnék nem kockáztatnék....de hát inkább short...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?