Huh de rég írtam már ide.
Zajlik rendesen a korrekció, szép ez a mai nap.
A trend ettől függetlenül továbbra is short. Szvsz csak 16950 feletti hati zárásoknál kellene átgondolni a shortokat. Ez esetben akár 18200-ig is mehetünk. Mondjuk ezt nem sok minden indokolja, de a tőzsde az ilyen.
Egyébként meg lehet, hogy csak gigászi shortzárások vannak, mert eleget estek már, ideje kiszállni.
Pár hónapja 1 hétig tartott egy ilyen emelkedés, aztán esett tovább minden menetrend szerint.
Arra azér bazira kíváncsi lennék, hogy amerikában hogyan shortolják mondjuk az otit komoly összegekkel (pláne hitelből!), amikor nálunk elég körülményes egy napon túli rvshortot megoldani...
Most értem haza, végigolvastam a fórumon 4 óra találgatást, hogy mi a fene zajlik itt :D
Megmondom mi van: tegnap nyitottam egy hati shortot, erre megfordult a világ. :)
Szerencsére zártam ma délelőtt, így csak feleannyit szívtam, mintha, még mindig meglenne. :)
Nem hiszem, hogy ez különösen befolyásolna minket a jelen körülmények között. Nagy forgalommal kitört a Richter és a MOL, ez nem csak a jó hangulat vezérelte mozgás...
Trend irányú nagy változásokat követően mindig ez van, szabálytalán, kiszámíthatatlan ugrálások. (napi szinten is, nem csak napon belül). USA mikor elkezdett esni, máskor oly fontos negyedéves vállalati jelentések lehettek jobbnál jobbak (SandP 500 vállalatából 75 % jobbat jelentett) még is esett tovább.
a női megérzés...155xx körül kezdtem sejteni, a molt esetleg feltolják 16k -ig. miért nem játszom én ezeket meg??? mert akkor, abban a pillanatban nem hiszek benne.
a tegnapi kinti emelkedés azért elég vicces volt! egy cikkre és egy elejtett ígéretre ugrott a világ. most pedig ők sem tudják, merre tovább. az is érdekes, hogy az olasz leminősítésre is elmaradtak a reakciók - lehet mondani, már beárazta a világ. nekem ez bizonytalan továbbra is.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?