Arra esnie kellene!:D
Nem most felmerült a svájci intervenció, a frankból kilépnek az euró ellenében, így az euró erősödik a dollár ellenében is ami "lökést" ad a kőolajnak, du majd meglátjuk.:)
Nehéz kerülni, ha poziban vagy :)
Úgy terveztem, hogy ünnepekre zárok, de én bízok a január elején a ZUTTY-ban, ezért tartom.
Két ünnep között, meg csak párszor tudok ránézni. Így meg aktívan kereskedni nem lehet.
És van bármi jelentősége?
Magasabb CHFHUF árfolyam esetén a magyar bankok nagyobb kezelési költséget vághatnak zsebre, hisz azt is chf-ben számítják fel, és nem huf-ban.
Persze ehhez feltétel, hogy fizessék a törlesztőrészleteket az adósok. Ám ezt egyre kevésbé teszik. Már 1 Milló adós szerepel BAR (KHR) listán. Persze főleg a kapzsi bankok miatt. Sikeresen levágták az aranytojást tojó tyúkot, azaz ügyfeleiket.
Esés biztos lesz globál szinten. A kérdés csak az, hogy mikor, és milyen magasról. Azért Nyilasi helyében nem lennék nyugis...
Én se mozgolódok. Bux1112 short tartva, és kész. Forexre meg nincs időm. Marad a január komolyabb kereskedésre. Addig meg család és karácsonyi beigli pusztítása + bulik.
Jobb ilyenkor kerülni a tőzsdét. Jövőre is lesz épp elég lehetőség.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?