így van röhejes, még h nem manipulálják a buxot, ma mollal, ricsivel tartják ezelőtt, mollal, otépével, se le se föl, nem napi, napizni nem napizok, nincs hozzá elég tudásom és bátorságom, túl lutri nekem, sokszor bejött volna ha meglépem a napit, de ilyenkor szokott az jönni h mikor meglépem akkor meg nem jön be.
Ha nem DT adtad valószínűleg nyerő lesz, de az utóbbi időben 2 blu esik 2 emelkedik a hati meg toporog a 100 ft ban ahogy írtad. Én pl.most ezért otizok.
Bár ahogy a dolgok alakultak benthagyhattam volna az eladásom másik felét is az is teljesülthetett volna "jobb" áron.
van egy hati sortom 22000-ről, vélemény? (nem adtam reggel el most meg lassan visszahuzgálnak mindent, tényleg nem érdemes ilyenkor már kereskedni, 100 pontokkal lökködik ide-oda)
most egyelőre dax shortom nincs.. de szvsz 7020 felett ha visszatesztel újranyítom.. egyelőre tartom a reggeli snp shortom.. remlélem hosszabb távra....és remélem ma egy "negítív ft napot" láthattunk daxban.. mint anno senki nem hitte el nekem, amikor snp 1000-ről volt egy ft....
Nem tudom minek erőltették a longot daxnál, buxnál. Megint igazolódott az ősi tétel: long kínkeserves araszolás felfelé, míg a short dinamikus, és .villámgyors lefelé
na.. sikerült, de vagy 4 percet agyalt rajta a szolgáltató... sajnos nem olyan jól zárta, mint szerettem volna, de nyerő maradt rajta szépen.. most újranyítottam...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?