Piacok megnyugodni látszanak, így én újra bepróbálkoztam az olaj shorttal. Fordított divnek működni kellene, de egyelőre nem akarja az igazságot a dög.
szerintem ezek az extrém kilengések teljes mértékben a gazdasági kilábalásba vetett bizonytalanságot tükrözik. akkor ilyen idegesek az emberek, ha bizonytalanok. A pénznyomda tolja felfelé az indexeket, de minden apró rossz eseményre "túlreagálnak".
2009 márciusa óta az irány adott. Bár azt nagyon nem tudom eldönteni, hogy ez egy hosszabb korrekció az esésben, vagy valóban egy újabb emelkedés kezdete.
Nekem ezek az egyik nap -1,5%le másnap fel ugyanennyi mozgások érthetetlenek. Semmi támpontot nem adnak a kezembe, ezért teljesen megértem, hogy nem lépsz poziba. De te jóval tapasztaltabb vagy már... ez hiányzik nálam.
ezért is venném szívesen, ha a piszkálódós beírásaid helyett, valamit megosztanál a tapasztalataidból.
11.47-es hír
Itthon megéri inkább a külföldieknek állampaírokba fektetni, mint a cégekbe. Ezek fejlődését nagyon elintézték ezekkel a csomagokkal. Ezért is várom le a buxot, csak adja már meg magát...:)
MTEL mitől megy szerintetek? Vagy aki odatett pénzt mitől várta ezt a felfutást?
aktuális kamat,osztalékszint nem olyan fényes, eredmény sem, és a kilátások sem és mégis megy..
A "normál állapotot" abban az értelemben használtam, hogy nincsenek extrém mozgások, ez benne van a szövegben is...
Megy fel vagy le, de ezek a mozgások nem haladják meg mondjuk az éven belül 20%-t kb...
A 2008-2009 azért volt EXTRÉM, mert először le, aztán pedig fel messze nagyob volt a mozgás.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?