Sarpac te fél éve, én 2 éve, mások meg 10 éve csinálják. Azért azt ne mondd, hogy te már akkor mindent tudsz ezzel a maratoni tapasztalatoddal. De nem ez a baj. Engem sosem hallottál elemezni és hülyeségeket beirkálni, mert nem tudok okosat hozzá szólni és akkor nem zavarom meg a topicot. Viszont csendben olvasom/olvasnám a véleményeket, elemzéseket és mások stratégiáit, ha nem lennének olyanok, mint te, aki fél éve csak az esést vizionálja ( közben jelentős emelkedések) és vagdossa be azokat a híreket, amit mindenki el tud olvasni. Tudod mit csinálsz te? Hozzáértés nélkül okoskodsz. És ezt már többen próbálták neked jelezni, de teljesen feleslegesen. Keress vissza, hogy itt és az OTP topicban régen kik írogattak, milyen elemzéseket olvashattál és most azok hova lettek. Itt hagyták az egészet olyanok miatt, mint te, meg porti, meg a sok unatkozó, szerintem pozi nélkül szórakozó, de internettel rendelkező egyének miatt. Bocsi, de ez ki kívánkozott belőlem.
Hagyd már ezt az sc dumát!
Ha megnézed a kinti nyitott shortok állományát,akkor nem csökkent,hanem nőtt.
CDS meg deviza?Nem lesz köztük mindig összefüggés.
Nem mondtam,hogy long van,de múlt héten pl az volt.Még akkor is,ha te minden nap az ellenkezőjét állítottad.
Ne gyökerezzél itt már!
Tényleg,fél éve csinálod már?Húha.
Ez a határidős topic,nem a vészmadárkodó.Ha ezt be tudod tartani,akkor biztos senki nem fog belédkötni.Csak tudod,kicsit unalmas már az ámokfutásod minden nap,hogy most aztán esés lesz.Lassan rosszabb leszel,mint Porti,pedig az nem könnyű!))
Azt nem értem mi közöd van hozzá? Meg, hogy a sok gyökér mi a faszért kötöget másokba? Elhiszem, hogy szar lenyelni a bukót, de ez nem indok a másik szekálására. Folyamatosan tanulom a tőzsdét immár fél éve csinálom is, és tavalyi évem tök pluszos lett! Szerintem kevés kezdő tudja ezt megcsinálni. Soha senkivel nem kötegszem kivétel azok persze akik ezt teszik velem!
Ma pl. kaptam mínuszt azért mert valaki reált kért otp-be és én beírtam az 5-ös könyvet! Viccc!
Hú, akkor mi lesz holnap Sarpac? Bele se merünk már gondolni, mi longosok.Tényleg hagyd már abba ezt a vészmadárkodást, ez annyira nem vezet semmire. Már sokszor leírtuk többen is, hogy egyszer biztos igazad lesz, de eljön az az esés enélkül is.Itt sokan jósolnak valóban esést, de a pozijukat is sokszor leírják. Tőled még egyszer sem olvastuk, hogy hol vettél, hol adtál el. lehet, hogy nincs is pozid?
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?