De miért nem vettél? Valahogy úgy érzem mindig savanyú a szőlő amikor ilyeneket írsz.. Én ezért vettem pont, mert számoltam hogy nincs sok rv. Az enyém megint le lehet vonni abból ami foroghat a piacon egy darabig... gondolom nem vagyok vele egyedül. Így pedig kénytelenek kapkodni érte. ;)
nem követtem a céget, nem tudom miről van szó. Sokáig mazsolázott 800-nál majd tegnapelőtt el kezdték felfelé húzni. Gondolom split rallit akartak/akarnak generálni
Egyetértek! Itt volt a lehetőség. Ici pici tőkével 900-on és 970-en vettem. Persze jogos a "félelem", hogy "Konzumos" lesz, vagy ujjongás ha 4ig lesz....
Estet realizáltam 148-147-139-et. S 2 részletben vettem bele+ marad likvid tőke. 2 nap alatt veszteséget ledolgozta, ma már pluszt termel a Wallis. Részben csorda szellem részben, pedig a szimpatikus értékteremtő cég és funnda volt szimpatikus. S mivel Opusom is van 2017 óta, így ha jónak látom ez is marad hosszabbtávon. Meglátjuk! ;-)
Mai menetrend. 13:30ig ebédszünet. 13:30-14:30 kirázós öntike. 14:30-15:00 visszapaszkodás. 15:00 pf cikk, hogy megint elszabadult a Wallis, veszik mint a cukrot. 16:00- tól limit, utána lehet sorbanállni.
Kis kiegészítést kért a fő-műsorszervező , amúgy mehet: 13:30-14:30 kirázós öntike, Keynes kíséri hegedűn, tömést énekelve; 14:30-15:00 visszakapaszkodás, Keynes nagybőgőre vált, majd az egyik up hullám bemossa a tengerbe és elhallgat a következő esésig ;)
Szvsz Az elmúlt 2-3 napban nagyon sok likvid tőke érkezett a papírba meglátásom szerint.... Máshol nem igen voltak nagyobb eladások. Meglátjuk, jövőhéten hogyan tovább.
ha rám gondolsz, én is elő vagyok rá fizetve, csak erre a papírra most csak reál és legjobb eladó legjobb vevő látszik, könyv nem, többi papírra látom... Erste szokott ilyet átállásokkor, Konzum splitnél is ez volt.
Nyugi kicsit hutik az indikatorokat. Az emelkedes elejen tartunk lesznek benne szep hullamok. Szepen megvarom a premium kategoria bejelentes idopontjat. Nem ezen a szinten lesz az arfolyam innen 3x min.
Ha figyelitek ahogy van egy nagyobb borítás,és már kezdenék lenyomni az árfolyamot,azonnal aláállnak több száz k-s pakkokkal,mintha üzennének,hogy ne próbálkozzon senki,az árfolyam nem mehet egy bizonyos szint alá.
Szépen megfogták az öntést az már biztos. Ha én broki lennék(nem vagyok:-) akkor jól kipucolnám a 140-150 közötti szintet. Már ha lenne mivel :-) Meglátjuk mennyire próbálkoznak. Időnk van, polcon elfér.
Nagyon kicsi a közkéz. Tegnap és ma a közkéz harmada megfordult a papírban. A Wallis pedig egy normális piaci alapon működő cég és nem fog piacin adni. Ezek alapján borítékolható a tartós emelkedés a jövőre nézve is :)
AutoWallis