Jesszus hány k-ja van ha neked 2? 😂😂 én még a 200 db-ot sem érem el, úgyhogy megyek is a sarokba játszani a pöcsömmel, de remélem ebből össze tudok itt hozni egy szép kis alapot :)
Nem kell nézegetni az egyenleged:). Ha én mindig nézegetném, hogy egy rossz nap után mennyivel kisebb az egyenlegem és ezen szomorkodnék akkor már antidepresszánst kellenne szednem. Amikor elkeztdem vásárolni volt egy elképzelésem a papír jövőjéről (emelkedést vártam nem is kicsit). Egyenlőre még minden konkrét hír esemény csak erősíti a meggyőződésemet az elképzelésem helyességéről. Az árfolyamot, persze látom és jobban tetszik ha emelkedik, de hosszabb távon nem sokat számít a mai vagy a tegnapi árfolyam. Nem mindig könnyű amikor 18.000 körül jártunk, akkor egyszer kiszámoltam mennyi a virtuális bukóm, volt egy rossz órám de utána túltettem magam. Ha nem tudnám a pillanatnyi árat elengedni akkor állandóan adnék-vennék és sztem 30%-al kevesebb részvényem lenne:). Van aki daytrade zseni, nos én tutira nem vagyok az!
Nem erne meg nekik eljatszani a nevuket. Ennel nagyobb palyan fociznak a sracok. Szepen halad minden a maga utjan ahogy en latom. Folyamatosan halad az elokeszites es raknak mindent rendbe ahogy kell. Johet a tajekoztato, utanna befekteto, tokeemeles, split, robogas :-)
Irigylem a nyugalmad! :) Pláne hogy a te darabszámodnál ezek a 600 ft-os esős napok azért jelentős összegbe fájnak. Ezt még tanulnom kell. Ilyen nagyobb esés után a rossz tapasztalatok után mindig rossz érzéseim lesznek, h nincs-e vmi átverés. De most ebben a sztoriban azt hiszem jó helyen vagyok. Kevés a rv, így ha megindul, az nagyot szólhat.
Ha nem ott fordul akkor utanna... a 180naposon lesz tokeemeles es feltehetoen a kotelezo veteli is... ha pedig jon a hir kiloves... en nem izgulok, max veszek meg
Akko Invest