Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy "ne építse fel azt a falat". Aleksandar Vucic szerb kormányfő...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794
eltekintve attól, hogy a segg nem "szerv", és a szart nem ő "csinálja", max. a kiválasztószerv tevékenységének logisztikai részfeladatához "adja bérbe" a telek egy részét. Ennyi az érdeme... ennek megfelelő a "dicsősége" is.
Ettől függetlenül "tudja a helyét", és szükség van rá is... a maga helyén és körén belül.
Amikor a testet teremtették, valamennyi testrész főnök akart lenni.
Az agy azt mondta: - Mivel én irányítom az összes testrészt és én gondolkodom mindenki helyett, én leszek a főnök.
Erre a láb azt válaszolta: - Miután én viszem az embert oda, ahova menni akar és kivitelezem, amit mond az agy, így én akarok a főnök lenni.
Így folytatta a szem, a kéz, a szív, a tüdő, és minden szerv főnök akart lenni.
A segg erre azt mondta: - A főnök én vagyok!! Minden testrész röhögött és abszurdnak találta, hogy a segg legyen a főnöke. Erre a segg nagyon megsértődött, összehúzta magát és megtagadta elvégezni dolgát. Ennek következtében az agy belázasodott, a szem kigúvadt, a láb remegett, a kéz erőtlenül lógott, még a szívnek és a tüdőnek is nagy nehézségekbe került elvégezni munkáját.
Végül minden testrész kérte az agyat, engedje meg, hogy a segg legyen a főnök. Így is lett! A többiek most elvégzik a munkát, amíg a segg csak ül és sok szart csinál.
Amikor a testet teremtették, valamennyi testrész főnök akart lenni.
Az agy azt mondta: - Mivel én irányítom az összes testrészt és én gondolkodom mindenki helyett, én leszek a főnök.
Erre a láb azt válaszolta: - Miután én viszem az embert oda, ahova menni akar és kivitelezem, amit mond az agy, így én akarok a főnök lenni.
Így folytatta a szem, a kéz, a szív, a tüdő, és minden szerv főnök akart lenni.
A segg erre azt mondta: - A főnök én vagyok!! Minden testrész röhögött és abszurdnak találta, hogy a segg legyen a főnöke. Erre a segg nagyon megsértődött, összehúzta magát és megtagadta elvégezni dolgát. Ennek következtében az agy belázasodott, a szem kigúvadt, a láb remegett, a kéz erőtlenül lógott, még a szívnek és a tüdőnek is nagy nehézségekbe került elvégezni munkáját.
Végül minden testrész kérte az agyat, engedje meg, hogy a segg legyen a főnök. Így is lett! A többiek most elvégzik a munkát, amíg a segg csak ül és sok szart csinál.
Nem minden fajta liberalizmus rossz, az 1800-as évek liberalistái örültek volna, ha annyi szabadságjog lett volna az országukban, mint most Magyarországon. Akkoriban még kemény harcokat kellett vívni szavazati jogokért, a szólás-, sajtó-, vallás-, vállalkozás-, stb szabadságokért, amik a mai EU-országokban teljesen természetesek, és nagy felháborodást váltana ki a visszavonásuk. Sztem erre mondta Merkel Orbánnak, hogy nem tudja értelmezni a demokráciát liberalizmus (azaz szabadságjogok) nélkül. Mint minden ideológiának, természetesen a liberalizmusnak is vannak vadhajtásai, a melegek jogainak erőltetését ide sorolnám mindenképpen, meg ezt a vajszívűséget is a bevándorlótömegekkel szemben. Az pedig nevetséges, hogy a liberálisok akarják belém fojtani a szót, a csöppet sem hízelgő véleményemet az iszlám népvándorlással kapcsolatban, kikérem magamnak és a szólásszabadságom megsértésének veszem.
"Liberálisnak lenni egy nem liberális környezetben = gyengeség, önfeladás, öngyilkosság... "
Így van. De akár meg is fordíthatjuk a dolgot, bizonyítva, hogy a liberalizmus par excellence 'A Természetellenesség' eszméje minden vetületében.
Képzeld el, ha a testeden belüli, szigorúan hierarchikus (azaz "rendi alapon") működő szerveid egy napon úgy "ébrednének", hogy ők akkor mától liberálisok lesznek, és csak azt és úgy végzik el amihez kedvük van.
EU kicsit a monarchia történetére emlékeztet 1867 és 1918-21 között. Tombolt a liberalizmus (az adott kor mércéjével nézve) és a duális bürokrácia malmai is őröltek a maguk sebességével, csak azt nem vették észre, hogy a környező, ellenünk készülődő nemzetek erősen nacionalisták voltak mind. (néhány "vészmadár" kongatta a vészharangot akkor is, de kevesek voltak)
A következményeket ismerjük..
A liberalismus nagyon szépnek tűhet az együgyű proli számára, csak az a gond vele, hogy bizonyos szempontból hasonló a kommunizmushoz (az elmélet kitalálói szerint is akkor fenntartható, ha az egész világon elterjed)
Liberálisnak lenni egy nem liberális környezetben = gyengeség, önfeladás, öngyilkosság...
"Nehéz persze eldönteni, kik azok akik majd robbantgatni fognak és kik azok akik pont előlük menekültek, de erre is van segítség laikus ember is láthatja: Aki menekül a hazájából mert elvették mindenét, az ütött kopott, lefogyott szerencsétlen ember. Aki Nike Air Maxben érkezik drága mobilokkal, arany gyűrűkkel: na az lesz a katona!!!
Ugyanis, tudni kell több pénzük van, mint nekünk itt…"
Kétségtelen, hogy az IÁ nem szenved pénzhiányban. Az olaj jól jövedelmezett nekik, de most az embercsempészet még annál is nagyobb üzlet!
MAGHREB-et és KHURASANT kicsit elnagyolták, de ez így is kiválló teljesítmény az amcsiktól. :D
Viszont ahhoz nem kell iszlám állam, csak egy 6.-os töri könyv, hogy tudjuk.
Amelyik területet egyszer a muszlim meghódította, az onnantól kezdve az iszlám szent földjének számít.
egy link ennek a fofanának az oldaláról:
"Készüljetek Magyarok! Háborús szélcsend
Készüljetek lélekben, bár nagyvárosok a célpontok én nem hiszem, hogy pofára válogatni fognak a katonáik!!!!
2015 februárjában az Iszlám Állam terrorszervezet magát meg nem nevező vezetője közleményt adott ki, miszerint a menekültáradat leple alatt fogják katonáik megszállni Európát…" link
Kedves barátom néhány éve egy dél-svédországi nagyvárosban kapott a speciális szakértelme miatt remekül fizető munkát. 1 év után hazajött, mondván: "Nem is tudod, mennyire szuper hely Magyarország... még a saját "őshonos" kisebbségünkkel együtt is..." a beszélgetés többi része nem publikus.
A lejjebb linkelt kolozsvári hölggyel készített interjú elolvasása után mindenki szabadon elképzelheti, miket mondhatott.
A svéd emberek egyértelműen megbeszélik egymás között, hogy ez az erőszak (lövöldözés, kivégzések, nemi erőszak, kábítószerkereskedelem) nem volt korábban és nyugodt életük volt. Göran Persson (korábbi miniszterelnök) pedig a TV-ben nyilatkozta, hogy Svédország többé már nem lesz az az ország ami volt.
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794