Bármennyire is furcsa nektek, de 2012. júniustól, vagy 2013. januártól indul az új közigazgatás, a kórházak átszervezése hamarosan befejeződik, az oktatás is idén befejeződik.
A közösségi közlekedés elkezdődött, s talán január 1-ig az is átalakul.
AZ EU és az IMF másodlagos kérdés.
Először a saját portálukon kell rendet rakni - ezt mulasztotta el Horn.
"Ne hivatkozz senkire, mert felesleges. Amit Gyurcsi hagyott hátra annál nagyobb "gebasz" nem kell egy országnak"
Amit Gyurcsány hagyott, azt Bajnai örökölte. Még a fidesz vezetők szerint is "világbajnok" módon kezelte a helyzetet.
"s mégis próbálkozik Orbán."
Lehet, hogy nem próbálkozni kellett volna, hanem folytatni a Bajnaiék által megkezdett folyamatokat. Valószínűleg nem állnánk hadban az EU-va, az IMF-el, és lassan az egész világgal. És, egy kicsit több jóindulattal lennének felénk, elnézőbbek volnának...
Az MSZP-SZDSZ kormánynak a Parlamentben 72%-a volt. Katasztrofális helyzetben vették át a kormányrudat az előző kormánytól! Fájdalmasan, de megoldották a legsürgetőbb feladatokat. Ebből élt a fidesz is 4 évig utánuk. Ha Horn engedte volna Békesinek megcsinálni azt, amit később Bokorsnak, akkor 9 hónappal korábban történik minden, és "királycsináló Torgyán Józsi" sem tudta volna Orbánt a miniszterelnöki székbe segíteni!
Azért írtam Hornról, mert neki volt 2/3-a, s benne látam olyan vezetői erényeket amik képessé tették volna őt arra, hogy az említett átalakításokat úgy végezze el, hogy az ország közben nem kerül padlóra.
Gyurcsi abszolúte alkalmatlan. Amit tett az kár volt az országnak, kár volt a pártjának. Ő csak arra volt képes, hogy megbuktassa párttársait, s egy kvázi senkiből miniszterelnök legyen.
Persze ez is érdem.
"Amit a FIDESZ most megtett, azt már a Hornak a 2/3-dal meg kellett volna tenni"
Horn sokat megtett a költségvetési egyensúly rendberakásáért. Emlékszel a "Bokros csomagra" 1995-ből? A fidesz 1998-tól 2002-ig ennek a pozitív hatásaiból élt!!!
"Mesélj ...., s ne riogass feleslegesen"
Úgy látszik, Te is a mesére figyelsz, a realitás helyet!
Nem sokat változtál a humetes sztori óta! (Boccs a személyeskedésért, de nyilván Te nem ebben az országban tankolsz, fizetsz adót...)
Félre értettél, én nem kifogást keresek, számomra az volt a meglepő, hogy az MSZP gyakorlatilag ugyanannyi szavazatot tudott összeszedni mint a FIDESZ.
Bocs, de én öket is a magyar néphez sorolom. Nem mentek el válsztani, mert: lusták voltak hozzá, nem volt rá idejük, vagy épp nem látnak alternativát jelenelg senkiben, stb.
Öket azért hoztam fel, mert a magyar népet emlegetted. A magyar nép jelentös része pedig nem lát a Fideszben alternativát..
500Ft benzin, 1000Ft cukor, 2000Ft párizsi.