Eddig úgy tûnik, 2017 Közép-Európa éve lesz, a régióban befektetõ részvényalapok ugyanis messze leverték az összes többi befektetési kategória teljesítményét. Szûk 11 hónap alatt több mint 20%-ot kereshettek ezekkel az
Ebben teljesen egyetértünk. Igen tudtam a témáról. Szerencsére "pötyögöm" az angolt. A "CNNM"-en keresem minden este és reggel a híreket. A kérdésem a GE - 30%-ról miért nem közölt híreket?? Tegnap esti hír!! Talán azért mert "ORBÁN" ? A Portfóliónak egyébként ajánlanám: Korrekt tájékoztatást. Ha meg fizetett HIRDETÉS, jó lenne feltüntetni !!!!
Teljesen igazad van, konkrétan Buffet egy fogadáson 1millió dollárt nyert egy Hedge fund managertől, arra fogadtak, hogy az illető hedge fund képes-e felülteljesíteni az amcsi részvényindexeket. Nem tudta - sok-sok befalaphoz/hedge fundhoz hasonlóan. Ráadásul ezeknek a menedzselt termékeknek lényegesen magasabb a költsége a szimpla részvényadás-vételhez képest.
Kedves andare. Nem válaszolt a kérdéseimre. Tisztelettel, az ELSŐ hozzászólása NEM erről szólt !!! Egyébként én is a saját dolgaimat szeretem rendezni. Ha végig nézi a hozzászólásaimat akkor láthatja: Én a saját "bajomból" tanultam. A 1998-as szerződésem megkötésekor a törvények másképpen szóltak. Nem tudtam kilépni. Tisztelettel engedje meg: a szerződésem megkötte a kezemet. (ez is tapasztalat a befalapokról). Ismeri a "Csallányos kaszálás"-t.
amíg lesz világ, addig mindig lesz olyan is, aki folyton a végét várja. de így vagyuk színesek és sokfélék, időnként szórakoztatóak
Törölt felhasználó2017. 10. 26. 14:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
De van olyan eset is, mikor megmetszik a fát, aztán kiszárad. Senki nem tudja, mikor jön az összeomlás, de általában akkor szokott megtörténni, mikor senki sem várja. Sőt, általában több hullámban jön, mivel sokan a haláltusát is pénzszerzésre akarják kihasználni. Ahogy a mostani szárnyalás sem természetes, úgy az összeomlás sem lesz hasonló az eddigi korrekciókhoz. Még nem tudom mi fogja okozni, de nem magától fog bekövetkezni. Ahhoz túl nagy a megrészegült bizalom, a jókedv és a bátorság. Olvasva a sok hozzászólást, most nem tudom eldönteni, hogy a befektetők tényleg ennyire optimisták, vagy egymást bátorítják, felbeszélve az árfolyamokat. Olvasva az ML részvényesek hozzászólásait az egész az egymás bíztatásáról szól, győzögetve a másikat a papírok csillagászati emelkedéséről. Nem beszélve a bitcoinról, napi szinten érkeznek a cikkek a címlapon, egymásra licitálva a célárakra. Még azt is megfigyeltem, hogyha rossz hír van, egy kicsit megbotlik, de aztán kilő. Addig, mig teljesen fel nem robban.....a lufi.
Kedves andare. Szíves elnézését kérem, de van fogalma, hogy a "Befalapok" hogyan működnek. Abból nem lehet csak úgy KILÉPNI. Időhöz kötött. Ezt előre le kell fixálni. Ha a cikket elolvasta, akkor ez is világos. Ezen csak az alapkezelők nyernek. Akár "-", akár "+". Ha nem hiszi kössön egy szerződést. 10 év után fordultam "nyereségbe". Végre kiszállhatok. Meg is teszem.
Az OTP az egy külön fogalom !!! Ma is. Anno 12 gurigát veszítettem. Sorost megbüntették. Semmit nem kaptunk ebből. A MNB LENYÚLTA. Nem beszélve a többi MNB-s büntetésről....
Pontosan. Vajon amikor 2009ben 1500Ft alatt volt a korábbiakban 4-5x annyiba kerülő OTP, akkor is így tolták a részvényalapokat? Igen, valóban, az elmúlt években bikapiac VOLT. ÉS igen, tényleg 20-30%-kal több lenne a pénze a kisbüfinek, ha egy évvel ezelőtt részvényt vesz. Ha meg Ethereumot vett volna induláskor még a lakását is rátéve, akkor most több pénze lenne, mint az elmúlt év összes lottónyertesének. Ja.
Nem a párnám alatt tartogatom, de .....nekem is van ilyen. (hál' Istennek, nem egyedül ) A 20% CSAK 11 hónapról szól . Ha megnézzük az 5 éves hozamot, már a kép nem is annyira fényes. Említeni, hogy a tőzsdék "csúcson járnak". Ez kimaradt !
20%-kal több pénzed lehetne, ha nem a párna alatt kuporgatnád
Ugrás a cikkhez