Egyébként ebből most felfelé kitörést nehezen képzelek el, ami a mai napot illeti. Vajon a tegnapi 1% esés elég volt nekik realizálásra új csúcs után? Péntek is van.
220 körül itt tartják, mert még az Isten sem tudja igazán megmondani merre megyünk. Felszabad venni a pozikat, vételre-eladásra- szűk stop ajánlott, és nagy elmozdulás jöhet. Az biztos a mai gazdasági negatív teljesítmény 1 dekát sincs beárazva
hmm..
elsore talan az lenne a jo ha ezt elefeljtened hogy visszanyerd a zset
annak mar mindegy
buktad
ujra pozicioba kell lepned
viszont ezzel azt a hibat koveted el hogy a regire gondolszkozben
azota uj helyzet van
tehat most hogy ujra poziciot nyitsz a most aktualis korulmenyek alapjan nyisd meg es ha van 2-300 pont nyero akkor azonnal tedd el es aznapra mar ne foglalkozz vele tobbet
egyelore ne hallgass azokra akik azt mondjak hogy nem jo napkozben ki be ugralni
most csinald azt hogy nezed a grafikont
mikor napi csuscson van raadasz mikor napi minimumon akkor meg veszel
ha nem jon be egy olyan 100 pont utan legfeljebb dobod vagy esetleg tartod mondjuk max 2 napig ha nem jon be ennyi ido alatt akkor dobod
a hatarido mindig latod hogy szokott elmozdulasokat csinalni tehat ritka az hogy zsinorban esik vagy zsinorban huzzak
vagyis ha napi limit kozeleben nyitottal jo esellyel egy kis nyero lesz benne napon belul
na ezt elrakod azonnal
na csinald igy ket honapig amig megszokod a mozgasat a hatinak...
ennyi egyelore
nem megy igazan ez a harmadik negyedev senkinek es semminek :)
jaajjj gyerekek ma reggel olyan iszonyat derekfajassal ebredtem hogy a furdoszobaba is csak a fokosomra tamaszkodva tudtam kibicegni
a furdokadba is ugy masztam be hogy meg a ruhaszarito kotelbe is kapaszkodtam :)
jol elaludhattam a derekam vagy csak idojaras valtozas varhato
weather report... a freeze is coming... (batman foreverbol schwarczenegger dumaja :)
huh.. ulni a legjobb de most fel kellett megint allnom hogy ebedet hozzak tehat ne nagyon ugraltassatok most ilyen adatokra mert nem birok mozdulni :)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)