oda a roszdásbokot,hogy ma picit helyre rázodik aztan lesz egy pici bázisa a 89-90 esetleg még a 91nek aztán holnap megint beboritunk 98ig... de ebbol a héten nem lesz 100 szvsz... vicc az egész... nézd meg a konyvet... mindig van 5-35k vétel aladás valamivel tobb 30-50k de ez még mindig 3-5 millio forint... nem osszeg a 10-30 millios forgalomhoz képest... ja és amikor 250millio volt a forgalom és mozgás semmi... ne mááááá:) fele ennyi darabtol fejre állna még az otp is....
nekem az az érzésem hogy pont arra megy ki a játék... mivel 100fölött nem nagyon vannak vakmero befektetők ami érthető is hiszen kis likviditásu papirrol beszélünk melynek a 100forint a névértéke és nem is nagyon akarja elhagyni... rgo ha ezen a papiron nagyban akarnék keresni nem arra mennék rá hogy minnél feljebb toljam hanemarra hogy minnél lejjebb menjen,pláne ha valakinek a jelenlegi célkitűzése hogy megszabaduljon a papirtol... tehát,egyszerüen nem állok alá... a kicsik veszekednek az 5-10k-s kötésekel 1-2forintoto mozgatva rajta fel,de az ontéseknek koszonhetoen és annak hogy nincs stabil alja ahol megfogják megy ez még lejjebb is... tehát március végéig hagy csurogjon lefele 80,de akár 70re is,majd a végén ráöntök még én is egy kalappal,hogy még lejjebb menjen aztán elkezdem venni,mindent amit megkaphatok 70-rol 80ra igy tolva már ujra elkezdik majd vásárolni-hisz joval névérték és szint alatt van a kibocsárrol nem is beszélve... na akkor uj bábu bejelntése 90nél... 100nál index "hir", 110nél valami értékelés, majd első negyedéves, és jé megdupláztam a 70forinton vett részvényeim.... Rész let egy buxkosaras naploja gondolatmeneteibol.. .:)
Tavaly másfél hónap alatt tűzött fel 72-ről 146-ra.(03.11-04.26) Idén se rosszabb semmivel sem a helyzet,sőt...Ezzel csak azt akartam mondani,h padlóról szépen fel tud állni...ha akarják...
Elf, ha ezt tudnánk, jó lenne... :) Nekem az a rosszérzésem van, hogy megint shortos-szívatás lesz délután, mert nem megy lejjebb az index, és mert shortban ülök... :) Rakom is be a stoppot.
Voltak itt nem is oly régen folyamatos 50-100 k-s öntések többek között 94-95-ön.Ott cseszték el,h 94 alá is beöntötték.Itt indult be a pánikgépezet... Ezt megszivtam-uk-,mint a torkosborz,de most már megvárom,h mi sül ki ebből.Észérveket itt el kell felejteni,az utolsó talán az,h jövő hónapban lesz a közgyülés...
Feltétlenül erre számítok én is, a hetet nem zárja 100 alatt.
Törölt felhasználó2005. 03. 09. 11:24
Nagyon harcol a 300-zal hol fölé megy kicsit hol alá a 350 megfogja folyamatosan, de 250 alá nem megy. Mi lesz itt szerintetek délután? long vagy short?
hupeti! Ha a forint gyengülésére akarsz játszani, (sávszél) akkor mindenképpen az EUR-t javasolnám, mivel a forint sávja ugye ahhoz képest van meghatározva. Ha dollárt veszel, akkor a EURHUF és az USDEUR változására is spekizel. (nem vagyok profi, ez csak egy témában érdeklődő véleménye) Érdekelne , hogy más mit gondol erről.
Törölt felhasználó2005. 03. 09. 11:20
Javaslom a következö oldalt megnezni: http://de. finance.yahoo.com/q/ bc?s=EURUSD=X&t=my
TIPPSAROK