ahogy nézem ezt próbálják meglovagolni gyogyó longgal legalábbis lehet hogy csak (t)dt-ben.
Törölt felhasználó2006. 09. 19. 12:22
Synit vettem még tegnap normál vételre, ma viszont TDT-re vettem bele, de a tdt vételt hozzáadta a tegnapihoz, és hogy különítsem el, szóval azt adjam el amit ma vettem TDT-re. Azaz FIFO vagy LIFO? Ez a kettő közül lehet választani.
Sztem a forint gyengülése átmeneti, és ezt a nagybüfik is jól tudják. (Legalábbis erre számítanak.) Hosszú távon épp forinterősödésre lehet számítani. Szóval: semennyire. Vagy legalábbis minimálisan.
OFF A sértődött Tölgyessy ne legyen már autentikus forrás. Remélem Kéri Lászlót, vagy Ferge Zsuzsát sem akarod idézni.
Még egy utolsó kérdés: szerinted a zavargások melyik politikai oldalnak kedveznek, kik érdekelteka szikrák csiholásában?
Én is abbahagytam
ON
Szerintem du lesz egy kis korrekció és 0,5% minuszban zárunk nap végére
OFF
Abuak! Szted a diplomácia miről szól? :) A tárgyalófelek mindíg hazudnak, csak úgy tesznek, mintha nem tudnák az igazságot és elhinnék, amit a másik mond. Ez az alapfelállás. :)
Olvasd el Tölgyessy cikkét :link cikket. Le van benne írva, hogy a hazugságot a nép kényszeríti ki a politikusokból. Nem hülye ember. Hidd el.
Idézem:"...a hazugságprobléma lényege, hogy az emberek még mindig azt hiszik, sokkal több járna nekik, mint amennyit kapnak..." másik szép magvas gondolat és ezen is érdemes elgondolkodni:
"A Fidesz radikális forradalommal zilálná szét tartósan a baloldalt, de most megrettent a lehetőségtől. A magyarok aligha vágynak felfordulásra."
De most már tényleg abbahagyom, mert vizet prédikálok itten... :)
ON
OFF
Néhány megjegyzés:
1. Kisebb lett volna a kár, ha nem töketlen a rendőrségünk. Hibák tömkelegét követték el: baseball sapkás rendőrök, locsolóautó erejű vízágyú, melye beleragad a sárba, harmadik sorban már nem érezhető könnygáz (by Svábi ma reggel), gumilövedékek kilövésére alkalmas puskás hiánya. Ha normálisan fellépnek azt a 200 aktívan radalirozót 1 óra alatt fel lehetett volna terelni az IFA-kra.
2. Ezek után nem fogadta el a kormányfő Petretei lemondását. Újabb jelzáés: politikai szintű felelősségről ezek után sem beszélhetünk
3. A Fidesz a békésen demonstrálokat biztosította szolidalitásáról hétfő este (alkotmányos alapjog, hadd lehessen már gyakorolni), az éjszakai zavargásoktól ma reggeli TV műsorokban elhatárolódtak.
4. Ne már mindenért OV legyen a hibás, felhívom a figyelmet: Több mint négy éve a szocik kormányoznak (bár ez az ige kicsit erős Gyurcsány vasárnapi nyilatkozata után).
5. Nehogymár ne legyen elvárás a miniszterelnök lemondása ez ilyen nyilatkozat után. Gondoljátok el mikor mondjuk az EU-val tárgyal. Mit gondolnak a tárgyalópartnerek. Ez a faszi most hazudik, vagy nem.
ON
szerintem az amcsi kamatdöntésig korrekció lesz, aztán a FED döntés alapján elválik a folytatás.
Ebben van igazságod Kezdo1, nekem sem tetszett, amit adtak. De van akinek tetszett. A demokráciában meg az a szép, hogy elfér egymás mellett békességben mindenki.
Bocs az off-ért.
TIPPSAROK