A különadókról szólva Orbán elmondta, hogy ma a bankszektort és a monopolcégeket sújtja külön teher. A monopóliumokat erőteljesebben kell adóztatni, a bankszektor meg egy más téma, ahol nap mint nap új hírekkel szembesülünk - válaszolta a különadók sorsát firtató kérdésre a miniszterelnök - vagyis ezek hosszú távon maradnak.
Engem is mellbevágott a végtörlesztési kartell, a GVH döntése; olyan dolgok történnek, ami egy normális országban megengedhetetlenek - mondta a miniszterelnök. A kormány kitalált egy jó módszert, a bankok pedig akadályozták a végtörlesztést - utalt a GVH 9,5 milliárdos bírságára a miniszterelnök. A devizahitelek kapcsán a Kúriának arról kell döntenie, hogy a bankok emelhetnek-e egyoldalúan kamatot, illetve az árfolymveszteséget a bankoknak, avagy a lakosságnak kell-e fizetnie. Nagyon remélem, hogy a független bíróság a lakosságnak igazságot szolgáltat, nem sürgetem az igazságszolgáltatás, de arra kérem a Kúriát, hogy minél hamarabb hozza meg a döntését - mondta Orbán Viktor Japánból.
Vadász!
Kösz az arany tippet.
---
Pár napja mutogattam én is a hetesen az 1040et egy ismerősömnek, leginkább én lepődtem meg rajta. Pont jókor jött a megerősítés.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?