Alapvetően 740 alatt akart venni az illető, és záráskor előbb 300 db-bal tolta le 738-ra (16.56), majd 2500 db-bal 734-re. Robi reggel beáll 736-ra nyitás után ha minden jól megy, még tud venni 740 alatt.
Köszi a válaszokat, örülök h így látjátok. Én továbbra is 50-50%-nak, bár a kötéslista miatt hajlok a bennfentesre... Kötéslistát nézegettem újra, ügyesen vett az illető (ha 1 személy volt), látszik mindig ahogy vár amikor a robot újratölt, vagy esetleg jelennek meg eladók. Ahogy nézem 740-ig (12:00) 22x vette meg a robi pakkját valaki (bár lehet más eladó is tett be 3500 db-ot). Majd várt 1 órát türelemmel, és 13:01-kor 732-n, 13:06-kor 734-n vett robi pakkot, és 13:07kor 736-on (itt 4x 3500 db-ot vett, talán iceberg ajánlatként van a robi), utána már csak 2 vétel van, utoljára 760-on, és vége, délután már nincs (bár robi is eltűnt úgy emlékszem). Így benne van h azért nyomta vissza az árat hogy holnap a robit újra kifossza.
Alapvetően én is bennfentes vételre tippeltem végig, viszont egy picit elbizonytalanított amikor simán kikapták a 10-40 ezer db-os tételeket vételiről. Az kicsit speka szagú volt, de optimista vagyok mindig, ezért bízom benne hogy csak eladó csalogató pufferkivétel volt, hogy holnap még "olcsón" vehessen.
Ugyan igy gondolom én is ez nem speka volt. Ez tudatos vásarlas es nem is véletlenül engedtéknvissza sem nap végére. Ha ez a felhúzás 30-40 millós forgalommal törtenik akkor ma nap végén úgy eladom,mint a huzat,de ez a bőven 200 milla feletti a pannergynél csakna semmiből nem szokott jönni. Vájuk a híreket :)
Egyelőre nincs hír bet.hu-n. Komoly speka ezzel nem kavar, mert ráég a minimális forgalom miatt hónapokig. 33% eséllyel gondolom a speka dolgot, 67-el a nem ismert hírt.
Azért egyszerűbb azokban a papírokban kavarni, ahol nincs robot, persze általában feljebb áll, de volt olyan, hogy hiába vettük nem lépett feljebb, és mindig újratöltött (szidtuk is miatta..). Ha speka akkor visszacsorgunk 700-ra várhatóan.. kivéve ha holnap is kavar egyet :)
Őszintén szólva én eddig baromira csodálkoztam hogy egy speka se ugrott rá az elmúlt hetekben, ilyen kis forgalom mellett relatíve kis tőkével is irgalmatlanul meg lehet kavarni az árfolyamot. Mondjuk felfelé van még tér bőven játszani az árfolyammal! 😊
Kérdés hogy speka volt vagy bennfentes, aki elindította. De komolyan akart venni, az látszott reggel a mennyiségen. Utána 750 felett szerintem már csak vételi pánik majd realizálási hullám, de hogy mi indította el, az rejtély.
Igen sokszor csinálta, de nem 70szeres forgalommal (elmúlt 10 nap átlagához nézve)! én is adtam-vettem kicsit benne délelőtt, és kerestem is rajta, de ez nevetséges hogy idáig vissza tudják tolni. Ne is a 780-at nézzük, ott sokáig nem volt, de 750-760 között úgy nézett ki stabilizálódik.
Sokszor csinálta már ez a papír már idén is. Most kövezzetek meg, de én 770-nél megsortoltam, és a végén, kaución, 734-en visszavettem. Sajnos +11%-os nap végi emelkedés elég ritka :\
PANNERGY