Én csak annyit szólnék hozzá, hogy hasonló problémáim nem csak a Media Markt-al voltak. Az OTP és a T-Online is be akart (akar) sz.....ni. Ha ez alapján tőzsdéznék vakarhatnám a fejem, hogy mit vegyek.
Mondjuk engem nem zavar, hogy nem ugrálnak körbe, ha csak nézelődésben vagyok, de ha kérdezek, vagy szeretnék valamit, nem ártana a szakértő segítség. Az ominózus TV vásárlásnál, három DVD lejátszóval sem tudták lejátszani a saját (kollégám által kreált) tesztjel CD-t, pedig bármilyen DIVX lejárszásra alkalmas DVD lejátszón műkszik. Végül a Teletexten teszteltem le...
Én két éve szívtam meg, amikor sulinetre akartam vásárolni nyomtatót.
Kiválasztottam egy jobbat (felét akkor még vissza lehetett igényelni), felhívtam őket, (a hülyék boltját) van-e a tipusból, és sulinetre lehet-e kapni.
Utolsó nap voltam ott, fél hétre értem oda.
Mindent elintézek, töltik a papírokat, mikor jön egy pofa, hogy ezt nem lehet sulinetre kapni. Aszongya: Igaz, hogy eztet lehet, sőt náluk isss, de ezt a péédányt, eztet nem. mer eztet a péédányt másik szálllítótó kapják, ezé esztetet nem.
A konkurens cégeknél közelgett a záróra, volt már háromnegyed nyolc.
Rohanás, irány az Office Depot, 8 előtt két percel értem oda, már zárták a kasszát.
Visszanyitották. A polcon egy nem sulinetes példány volt kitéve, drágábban a listaárnál. Ott nyomban átárazták, kitöltöttek mindent, majd kb. fél kileneckor (zárásuk után fél órával) távoztam.
Ez utóbbit nevezném vevő központú kiszolgálásnak, a hülyegyerekek boltját pedig vevőriasztónak.
vegyél olcson nagyban add ell drágán kicsiben,szol a régi bölcselet.
osen teszko mm mind a profitrol szolnak,pénzgyárak.
csak ezek még nagyobb profitot akarnak eladják neked a szutykot a hibásat -persze ha vagy olyan hüje és megveszed- ráadásul pánz nélkül csinálják mert a beszállitoval hiteleztetik a következö vásárlássukat is.
nem tudom mit vársz egy olyan cégtől amelyik már magáról is tudja hogy haldoklik ezért új névvel bevezeti magát mégegyszer... :))) Engem specko az hogy drága még annyira nem is zavarna ha legalább lenne kiszolgálás, vagy ha legalább az a pár szerencsétlen hujegyerek aki ott dolgozik ne küldene a háztartási osztályra ha usb hubot keresek, vagy a blutuszokhoz ha bluray lejáccot... szal max kiváncsiságbol menyek be, jaaa meg képeket előhivni, mert tényleg nem hujék az emberek és kevesen járnak az MMbe... ott nem kell sorbanállni a Digielőhivobizbasznál... amugy megy netről egyre olcsobb rendelni... már osztrákiábu is meg németbő is röhögve elküldik DHLel és még ugy is olcsobb... eladó nincs, de az az üzletben sincs, plusz a neten sokkal több infot lehet összeszedni mint bármelyik üzletben.... :DDD hehe ez monyuk nem nehéz, ilyen eladókkal...
Tűz a Media Marktban!
2007. 05. 03. 18.53 Hírextra
Tűz ütött ki a Media Markt törökbálinti áruházában, de a lángokat a dolgozók még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották.
Én náluk vettem az LCD-t, de már bánom. Nem rajtuk múlt, hogy nem egy 12ms-os Pana-t vettem. Azt mondták, hogy szerintük 8ms, a leírását nem találtuk, de azt mondták annyi szokott lenni ??? (Aztán találtunk egy leírást, de abban nem volt feltüntetve(ez a Pana szégyene(titkolta)))
Hazamentem és a netről választottam, aztán visszamentem a kiválasztott gépet megvenni.
...nem érdemelték meg a vásárlást... Mea Culpa...
Bojkottálni kellene őket.
Ráadásul egy kissé hazudtak is. Én is elmentem, mert LCD TV-t kerestem, és vettem is a CORA-ban (!!!), mert ugyanazon áron kicsit minőségibb termékek voltak, nem azok a gagyik az MM-ban. Már nem az első próbálkozásuk a népek átverésére.
bementem, tegnap, hogy veszek egy fotosálványt. Nem egy olcsót hanem vmi nemlötyögős drágát. Előveszem a fényképezőgépem rákattintom az objektívem erre otterem 2biztonsági őr, hogy mitképzelek, loptam a gépet, (csak azért nemveszik el mert amikor probálkoznak látják, hogy a köv percben törött kézzel fogják a vérző orrukat törölgetni), ott hözöngenek nekem. Az nemzavarja őket, hogy pl olyan obit nemis árulnak mintamilyen nekem van.
...szittem pofám leszakad.
Kicsit felhuzott aggyal miközben a panaszkönyvön gondolkoztam távozoban még kifelé megállítottak, hogy töröljem a készült képeket de a 60kgs bizti őr a "Takarodj" bol megsejtette, hogy jobb ha nem próbálkozik.
Hüjje, aki a Média Markt-ban vásárol !