illetve itt 7:31 Orbán agyrém alatt:
"A digitális világra való felkészülés jegyében 100%-os széles sávú internet-elérést megvalósítását tervezzük, jövőre csökkentjük az internetszolgáltatás áfáját, és ezt később még tovább mérsékeljük - ígérte a miniszterelnök.
"
Orbán Viktor ma reggel:
"Megállapodás a Deutche Telekommal
Találkozott a Deutche Telekom vezetőivel, a világ nagy átalakulás előtt van, a digitalizáció azbélet minden területét érinti, sok mindent átalakít majd, jó lenne, ha nem tárgyai, hanem alakítói, szereplői lennénkl ennek az átalakításnak. Magyarország erejét nem a mérete, hanem a szellemisége, gyorsasága, nyitottsága adja. 2018-ra a cégeknél is és a háztartásoknál is a szélessávú internetelérés 100 százalékos legyen - ez a cél, ebben állapodtak meg a Deutche Telekommal"
érdekes nálam az rc mai elemzése:
"A rövidtávú emelkedő trendvonal alá süllyedt az MTelekom tegnap, ezzel némileg eltávolodni látszik a 470-es szinttől. Ha ma jön megerősítés a tegnapi gyengülésre, akkor célba vehető lehet a 460-as támasz, ami legutóbb fordítani tudta a korrekciót. Letörésével 6 pontos tér előtt nyílik meg a gyengülés első körben, ezeken a szinteken már vételeken is el lehet gondolkodni. Ha kitartanak a támaszok és sikerül ismét emelkednie az árfolyamnak, újult erővel indulhat 475 irányába. A lokális csúcs leküzdése megnyithatja az utat a további emelekdéshez 500 irányába."link
Sziasztok!
Mindig rossz voltam matekból, szóval az osztalékkal kapcsolatban hogy jön ki az E nap = máj.25-ből az E-7. nap = máj.11? Pünkösdhétfőt figyelembe véve nálam máj.13 lenne az utolsó osztalékszelvényes nap (E-7.). Ha jól tudom E-5. nap a tulajdonosi megfeleltetés napja (T+2 miatt, ami korábban T+3 volt, így E-8. napon lehetett utoljára osztiszelvénnyel papírt venni korábban)
Köszi a felhomályosítást!! :)
Lassan kiderül,hogy settenkedő az egyszereplő!
Mindig annyi maradék részvénye van,ami el se tud fogyni soha!:)
Közben,olt mindenkit és borítja a nyakunkba a pepert!
Tényleg. Azért szólni kellene szerencsétlen Settelnek, hogy nem tegnapelőtt volt a megfeleltetés, nem kellett volna neki beütnie 465-ig. Nem baj még visszaveheti, ma 475-ig övé a tér. :)
"illenék" neki ez évben 5-tel kezdődnie.
egyedül settel nem lenne boldog öccáznál még jobban küzdene az egyszereplővel szemben a maradék rv-jének az eladásával:):)
hát azt nem tudom hogy "csak egy felszúrást" eredményezne e egy jó gyj... Sok új instrukciót tudna adni az biztos. A cél árak már jóval 500 felett vannak, idáig pl concordnak még mindig bejött. Szerintem nem kamanduszok.. Én mindenesetre tartom hosszu távra, bármi lesz. Ha a biztosnak mondott PMÁkot venne az ember évi 3,25 %hozammal abból sem lehetne kiszállni idő ellőtt, csak 98%on.
Mtelekom