"Elég rosszkor", mert a Fitch minősítés csak akkor lesz mikor már kifizetésre kerül az oszti.
Tehát az én tippem hogy nem tölti be az osztirést azonnal hanem csak akkor ha bejön a felmin. Ha nem, akkor nincs osztirés töltés.
Persze ez csak tipp.
Tavaly a Mol töltötte az osztirést, tavaly előtt, nem.
A Magyar Telekom 2016. április 12-én tartja Éves Rendes Közgyűlését. Az Igazgatóság javaslata szerint osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2016. május 13-án értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdőnapja 2016. május 25.
Soha nem szállnék vitába veled,csak arra értettem,a beírásomig amit ment.Az egész napi forgalmat nem vitatnám.Örülni kell a mai rallynak,szép teljesítmény!
Eredeti céláram 473 volt, de valszeg módosítom.
Szerintem az 500 kicsit húzósabb lesz, de addig biztosan felszalad. Ha a jövő évi 25 forintos osztival árazom, akkor bőven 5% feletti a hozam jelenleg és csak 500 felett megy 5% alá.
Ergo, lehet még most is kellene venni! Tegnap is vehettem volna, de nem kaptam 454-en, utána meg nem módosítottam 455-re. Ejj-ejj...
Egyébként 501 a céláram. Mert lehet tovább megy 500 fölé, de egy menetben azon nem fog átmenni, tehát ott el kezdem mindenképp szórni.
Mondjuk a Mol úgy ment át a 15K-n hogy vissza se nézett, lehet itt is ez lesz. Meglátjuk.
Mtelekom