És az, hogy ezt ÍGY tudod leírni, elképesztő. 100 emberből 1. Se. Te még sokszorosan vissza fogod ezt kapni, és csak átmeneti érvágás lesz, ebben biztos vagyok.
sajnálom a bc-s veszteségedet (részvétet direkt nem írom mert nem temetés), de valóban azt lehet csak mondani, hogy 10 milkás kocsit is össze lehet törni:(
"megvannak döbbenve ezen a piaci szereplők"
a megdöbbenés azon van, hogy lebukott-kibukott a dolog és inkább aggodalom a többi részéről az a megdöbbenés.
köszönöm, de még azért talán lehet jobb scenárió is. Senki nem tud jelenleg semmit. Akinek meg lehetősége és kötelessége lett volna, hogy tudjon mindenről az sem tudott semmiről 15 éven keresztül? Abszurd. :)) De ettől még nem lesz sótlanabb a levesem...
Uhh. Hát, ha valaki, akkor te nagyon nem érdemelted meg ezt. Sajnálom.
Nincs kapcsolatom ilyen cégekkel, de ha lenne akkor én a Concorde-ot választanám. Egyszerűen azért, mert jó emberek vannak a vezetésben, jó víziókkal, társadalmi felelősségtudattal, és emellett a szakértelem és eredmények is jók. A Jaksityról el nem tudnám képzelni, hogy gyalognak nézi az ügyfeleit, de a többi arcuk is mind nagyon hiteles nekem. Nem véletlen, hogy a norvég alapokat is ők kezelik...
maradjunk annyiban, hogy sajnos van a BC-nél is számlám. Nagyjából 10 misi bukó lehet majd rajta, ahogy számoltam. Erre mondtam pedig, sok brókernek, hogy a pénzt saját magam is el tudom b@szni, ahhoz nem kell más segítsége. A BC nem volt olcsó és senki nem várta, hogy bedől. Én meg hittem ... Hogy kinek? Hogy mégsem teljesen olyan a világ, mint ahogyan itt többször vázoltam? A felügyelet szigorában? Mindegy. Ma nevetve olvasom, hogy hogy megvannak döbbenve ezen a piaci szereplők. De min? Hogy szinte mindenki ott lop és csal, ahol tud? Mindenki a maga szintjén. Egy hanyag, picit érdekek mentén írott cikk nem ugyanilyen csalás, lopás? Dehogynem. Egyébként meg nem fogok a kardomba dőlni emiatt. Olyan, mintha ripityára törtem volna egy új autót, amiből sértetlenül szálltam ki. Pedig az is előfordul. Inkább azon kell elgondolkodni, hogy azok a befektetések, amik még megvannak jó helyen vannak e, vagy tanulva a BC-ből azok kockázatait is át kell e értékelni? A bizalom meg csak fogy, fogy...
Negyed év alatt 4,2 milliárd személyi költség megtakarítás? Az 17 milliárd/év, de lehet több is a negyedéven belüli eloszlástól függően, kevesebb viszont nem. Ez elég brutál, de a Telenorral közösködésből is sok milliárd spórolás lesz.
Nem vagyok telhetetlen+100ft/rv. emelkedés!De ha nem előre adja a 15 ft-ot,akkor nem is kell.Mert ha jól értem azt 2016-ban fizetik ki?Az olyan mint a kutya vacsorája!Hajrá azért!
Na ja. Most, hogy végigolvastam futtában, ezek parádés számok, (jobbak, mint amilyen jót vártam), de várjuk meg a kommenteket is.
Ez kellemes meglepetés volt így is.
"Örömmel számolok be arról is, hogy tekintettel a jelenlegi működési, szabályozói és adókörnyezetre és kilátásokra, valamint a várhatóan jelentősen javuló szabad cash flow teljesítményre, a Társaság úgy véli, hogy előreláthatóan részvényenként minimum 15 forint osztalékot tud majd kifizetni részvényeseinek a 2015. évi eredmények után.”"
"
Vállalatok » Cégautó
Kiderült: ez az amerikai cég bővít Magyarországon
2015. február 25. 17:10
Február 27-én a General Motors és kormány közös sajtótájékoztatón jelenti be az amerikai cég újabb, a szentgotthárdi Opel gyárhoz kapcsolódó beruházását Magyarországon - derül ki a meghívóból. Ezzel a korábban emlegetett három amerikai beruházó közül az egyik neve már biztos.
Jack Schwager a Wall Street határidős piac szakértője megosztja tapasztalatait.
Csatlakozzon élőben! (x)
hirdetés
A külügyminisztériumban pénteken 11:30-tól kezdődő eseményen felszólal:
Joachim Koschnicke, a General Motors kormányzati kapcsolatokért felelős európai alelnöke,
Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, valamint
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter"
Mtelekom