Na, ne gondold , hogy ezek után feltételek nélkül nyitom meg a linkjeidet :o))))
a tisztelet kölcsönös
Volt itt egy nick , isten nyugosztalja már nincs közöttünk. Nem voltunk egy platformon politikailag de talán kedveltük egymást.
Így is lehet élni .
Lehet ez most nem teljesen érthető de most nem fejtem ki
úgy érezték ma is kell egy ath, de tapasztalatom szerint péntek este gyakran szeretnek (hacsak komolyabb hírek, események nincsenek a háttérben) a semleges nullába térni a hétvége előtt.
tényleg csak okosról olvastam bele, eszembe nem volt géphez ülni csak közben más okból mégis kellet , na mondom akkor Bob-ot csak meg kellene viccelni de igazán komolyan hátha azt gondolja csak húzom :o)) vagy ilyesmi :o)
psze az ilyen kiszólás árulkodó, mint a lányozás, (lehet hogy nem vetted észre egyetlen egyszer, igaz direkt dórikának neveztem ki is kérte magának, hogy nem nő:):) Szval lezárható a gyerek azzal, hogy magával van problémája, nincs letisztult sorvezetés, életvitel, kép a világról és magáról főleg.
éppen úgy lehet provokátor, mint bukott kisbefektető. De a profit sosem fogod megismerni, utoljára gondolnád, hogy az, ami. Dorellik egy tőkés marxista. Még ilyen állat is van. Amit vele kapcsolatosan nem értek, az a statisztika. Elvben, akkor kellene pozitívnak lennie, amikor végre nő a pénze és akkor negatívnak, amikor csökken az. Nos, nála ez teljesen keveredik. Az tuti számomra, hogy nem őszinte. Az nem, hogy miért nem az.
dorellik kis miska a soxor emlegetett worf-hoz képest. 2 év itteni őrjöngése után se lehetett pontosan meghatározni, hogy ki-mi ő. De végül is nem volt lényeges, hogy pontosan mi a motivációja, ha nem az eredmény amivel nap mint nap találkoztunk.
egyébként ez a "lányozás" ami tulajdonképpen szintén közös platformra hozott minket, engem végtelenül megmosolyogtat. Így nem is reagáltam rá. Ha nő lennék, akkor mit változtatott volna az írásaimmal kapcsolatosan? Semmit. Inkább levonható a következtetés, hogy dorellik a nőket is lenézi. Az ő világa eléggé érdekes. Csak azt mondhatom, mint legkeményebb állítást, hogy nem is szeretném megismerni. Éppen elég belőle ennyi is, hogy teljes káoszként értékeljem ami a fejében van. Pedig nagyon ritkán mondom valakiről, hogy nem érdekel, amit gondol.
Mtelekom