és ha nem vagyunk naivak, akkor okkal feltételezhetjük, hogy vannak akik spekulálnak egy részvényre (teljesen normális, pénzt akarnak keresni). Ha ez így van, akkor szintén okkal feltételezhetjük, hogy minden lehetséges eszközt is bevetnek a cél elérésében. Lehet, hogy nem jelentős, de mégis csak egy eszköz, hogy különféle fórumokon "beépített" véleményformálókat alkalmaznak (kis befektetés és persze lehet hogy kis eredmény, de a kis eredmény is eredmény). Szóval senkiről nem lehet eldönteni, hogy valódi, vagy csak fizetett véleményformáló. Dorellikről a mai napig nem tudtam eldönteni.
mielőtt jön dorellik, hogy már megint lányok vagytok:):) usa-t felhúzták csúcsra (sandp), de eléggé ismerem őket (az SandP hatival jó pár évet foglalkoztam) és nagy eséllyel nulla körül zárnak ma.
nem véletlenül időzőjelet használtam. le se kell írnod, hogy "hidd el nekem". Az anonim írásokból is összeáll (persze azoknál akik rendszeresen írnak) számomra egy alap jellemrajz.
húz, ísmerem régről itt a pf-n. Bár egyszer én húztam őt és nem vette a lapot (betett valami rém ronda nőt és "megfenyegettem" hogy felnyomom a modiknál, mert a szívemre ügyelni kell):)
nyalás? Igaz. Én nem tudom, hogy mi a jó. Ha mindig csak kritikával élünk, vagy ha elmondjuk azt is amit pozitívnak gondolunk. Egy dolgot higgy el nekem. (sem sósabb, sem sótlanabb nem lesz a levesem) Olyat nem írok le, amit őszintén nem gondolok. Inkább fordított a helyzet. Néha nem írok le olyat, amit gondolok.
ha már "udvarolunk" egymásnak, az intelligenciát értékelem mindig és mindenkor.
Csak egy dolog iránt alacsony a toleranciám: a hülyeség, ezt viszont az említett nagybüfik tapasztalhatták is.
:)) azt én is szoktam (csak többnyire belealszok) bubut is igazán kedvelem, csak néha nem tudom eldönteni, hogy húz, vagy már komolyan gondolja. Ha húz, akkor profi :).
jó természeted van, de ezt gondolom, hogy tudod. Te vagy azon kevesek egyike (vagy talán az egyedüli), aki még soha nem szólt be nekem sem nagyon, se picit. Pedig néha tudom, hogy jogos lenne.
Mtelekom