Én is hosszutávra vettem de az ukránok meg a sok lebeszélő megtette hatását,féltem hogy beütik 320 alá,mindegy a kis hal is hal.Biztos lesz még lekör ha nem most majd később akkor visszaszállok
hasonlókat tegnap is olvastam, hogy kiszállt és úgy érezte a piac igazolja is, hogy jókor és látta, hogy a 325, majd a 320 se fogja meg és biztos lemegy a 307-s résig. De ez szinte természetes a pozi eléggé meghatározza a tudatot:)
Tegnap eladtam egy pakkot 21-23 között amit dec. vettem, volt rajta 25p. Én hülye még be is írtam két napja a 340 et:)).Van egy másik múlt évről ,várom nagy szeretettel kicsit feljebb!
De ha tudta volna, akkor is kérdés, hogy tényleg ki akarta volna fizetni.
Nem is kérdés. Nem akarta.
Ezt legfeljebb Te valahol álmodtad két liter kannás bor közben.
(Mert nem tudom elképzelni, hogy valaki értelmes ember ilyeneket vizionáljon több, mint 20 év után. Ennyi erővel már a csillagjóslás is komolyabb műfaj.)
tegnap nem véletlenül írtam neked, hogy úgy érzem az itteni írások (lemegy a 317-s résig, stb) is hatnak a "kézremegésben".
Amúgy elvoltam és kellemes meglepi, hogy kinyitottam a realt és 334 jel pillanat.
Jó volna 35 fölé zárni.
"Kevesen tudják, hogy a rendszerváltáskor Soros felajánlotta, hogy kifizeti az ország államadósságát az orosz piacokért cserébe."
hehe, bár nyilván így volt, ha te mondod.
(Azt még kevesebben tudják, - csakis én - hogy én is kifizettem volna.:-))
A politikai hovatartozásról beszél, nem pedig az üzletiről. Ég és föld. Az orosz piac feladását akkor is és mindenkor fájlalták. A politikait nem.
Kevesen tudják, hogy a rendszerváltáskor Soros felajánlotta, hogy kifizeti az ország államadósságát az orosz piacokért cserébe. Nem fogadtuk el. Így maradt az államadósság, meg elvesztettük a piacot is.
hát igen....ráadásul te még vesztettél is...én nekem csak a nyerőm lett kevesebb...már rég meg kellett volna lépnem ezt csak bíztam egy csomó dologban (felvásárlás, oszti, orbánnal való találkozó) azt hittem megindul 350-400-420 felé...és tartottam h ne nőjön az eladási áram 420 fölé...de tegnap átértékeltem a helyzetet...
Meg a legfontosabb h rájöttem h őrültség h ezen a béten én ennyi pénzt tartok....nem szabad...bármi lehet....és be kell látni amit apocca írt h négyszáz fölé reálisan még két év....asddig semmiképp nem bírtam volna kihúzni....
Mtelekom